Ahojky, chtěla bych se zeptat...po jaké době se dá pomocí ultrazvuku zjistit, zda jsem těhotná či nikoli...?
Záleží i na kvalitě UTZ...ale nejjistější je to tak 7-8.tt podle mě, kdy je vidět ta srdeční činnost
V 6.tt je videt zloutkovy vacek na ultrazvuku.
řešila jsem něco obdobného - volala jsem gynekoložce, že mám zpoždění a na testu slabý 2.proužek a ta říkala, že mám dojít minimálně týden od předpokládánýho dne MS...
U mě to bylo vidět v 7tt, dřív ne..
v 5+4 tt po IVF nebylo vidět nic, jen jakýsi 3mm náznak jakéhosi váčku, ale doktorka se k tomu nechtěla dále vyjadřovat, hroutila jsem se, že se to nepovedlo ☹ a za dva týdny už byla vidět srdeční akce 😵
já jsem měla od doktora doporučeno přijít 2 týdny po vynechání MS, to tam byl takovej puntíček, tak jsem měla zajít za další tři týdny, a to už byla fazolka - s náznakem končetin, srdíčkem...
pozná se to jakmile je hodnota HCG nad 1000iui u nekoho je to 5tt u nekoho až 8tt
je možné, že doktor na utz nepozná těhotenství po druhém měsíci? Na testu jsou jasné dvě čárky.
U mně v pátém týdnu a v sedmém jsme měli už i srdíčko🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslím, že v 6 týdnu už by to mělo být úplně jasné i na ultrazvuku.