Minulý týden v pondeli jsem podstoupila inseminaci, dva dny po bolest v podbrisku pak sem tam nevolnost ukrutna zravost a unava dva dny nic jeste jsem mnela vytok pak dva dny nic, pak zas vytok a ted zas nic. Od vcera mam bolest v posbrisku posledni menstruaci jsem mnela 9.2 mam to nekdy po 35dnech je to ruzne, nevim vubec kdy mam menstruaci zase cekat a ani nevim, jestli si nemam vyzkouset udelat test. Muzete mi nekdo poradit?
Ne, nerekli jen v papiru je pokud to nedostanu ale ani nevim, kdy to prijde tak nevim kdy nejdrive bych mohla
@nikolka1711 moji kamaradce rikaji vzdy po inseminaci delat test po 10dnech. Jednou se ji tehotenstvi ukazalo za 14dnu,ale skoncilo to potratem ve 7tt.
Já si dělala test 12. den po IUI a byl negativní. Taky jsem měla cyklus cca 36 dní. Za další týden už tam byly //. Měla jsem taky bolest v podbřišku, jako bych měla dostat MS, špinění teda žádné. Pak se mi začalo dělat zle od žaludku a to už byl příznak těhotenství. Syn tento měsíc oslaví 1. narozeniny 🙂 Tak držím palce.
Pocitej normalne jak bys to mela dostat..takze za tyden. Kdyz to.do patku nedostanes udelej test.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikolka1711 oni ti neřekli, kdy si máš dělat test? zkusila bych nejdřív příští víkend