ahoj 🙂 mám 6 dní spoždění no a první test jsem si dělala v neděli ale vyšel negativní (to jsem měla 4tý den spoždění)
ted jsem si koupila další tak si říkám kdy ho mám teda udělat ? když to bude zítra týden co měla přijít MS 🙂
jak jste to měly vy?🙂 díky
Ja jsem delala test prvni den, co MS nedorazila...a k tomu jeste vecer....a hned tam byla cara jak hrom...ale rano je to vzdy lepsi😉
Drzim palce at to vyjde
Já jsem dělala čtyři dny před menstruaci a byl tam duch a pak v den a to už byla čárka jako hrom🙂 a 4 dny po termínu jsem byla už na ultrazvuku a byla tam bublinka.
V den vynechání jsem měla test negativní, po třech dnech zpoždění velmi slabá čárka, pátý den zpoždění už prokazatelně pozitivní
Já jsem měla u prvního pozitivní test az 9 den zpoždění a u druhého byl slabe pozitivní už den před očekávanou MS ☺
já měla vždy test s DR.MAX a první týden jen slabá čárka prostě duch ... než mi došlo že i to už je ono ale musela sem se hodně zadívat a to bylo asi 5 dní po ... ale říkám cca týden v kuse sem měla slabou ...ony ty testy maji jinou citlivost na to hcg ?? myslím ..
já asi 17 dní po vynechání , taky jsem chudáčka zalila na rodinné oslavě pořádně chlastem na rozloučenou :D a pak jsem uviděla // :D
většinou 2-5dní po vynechání a vždy byly silné čárky 🙂
Já už 3 dny před očekávanou MS. Měla jsem test z Benu - early a čárka se už ukázala. Každý to má úplně jinak🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já bych zkusila klidně hned a nebo zítrá ráno z první moči 😉