Holky chci se optat na začátku února sem vysadila HA, pak přišla klasická MS z poklesu hormonu a další přišla, ze byl cyklus 33 dnů, další byl 30, dneska jsem 35 DC a MS nikde o mimino se snažíme, test sem si dělala minuly tyden a maly duch na plastovem testu, takže to ani nevim jestli počítat, tak sem se nabrala na hcg a to nic. Ještě si zkusím test udelat jednou, kdyby ovu byla déle. Jen když bude další test negativní jak dlouho mam cekat než jít ja gyndu a řešit to 🙂
Ja ji zavolala hned, jak jsem mela pozitivni test, a ona uz si me objednala, jak potrebovala 🙂
@princeznamiu Ja mam test i dneska negativní 🙂 jen nevim kolikaty den cyklu mam řešit to, ze nemam MS 🙂
Jo takto. Promin, cetla jsem nejak rychle... To ti neporadim, protoze ja jsem prasky nikdy nebrala. Sem tam se mi MS posunula, ale to jsem neresila vubec, a otehotneni probehlo tak nejak spontanne. Tak jeste jednou se omlouvam 🙂
Nejpozději do 10. týdne od možného početí, potom už si chtějí miminko kontrolovat, zda je vše v pořádku a mít tsm rezervu pro případ nutnosti interrupce (kdyby přeci jen něco bylo špatně). Obvykle se volá po 4 až 6 týdnech o termín, aby bylo už i něco vidět..
@marti89 Ono mi to modrý koník hodil do sem těhotná 😀 zatím to vypadá ze těhotná ani nejsem, ráno test negativní. Ja potřebuji vědět kdy bych měla jít ja gyndu, když sem MS nedostala a tehu nejsem 😀
Normaln pockej 6tydnu od posledni a jdi na vyvolavacku. 🍀
To je slozity proces. Ja vysadila HA a ve vysledku jsem nemela menstruaci rok. Doktorka rikala ze to je v poradku a vajecniky se pomalu probouzi. Delala mi i krevni rozbor na hormony a vse v poradku, pry nezbyva nez cekat. Mohla mi pichnout vyvolavaci injekci, ale to by byly zas dalsi umele hormony a ja potrebovala aby se cyklus nahodil prirozene. Nakonec jsem otehotnela po roce hned pri prvni ovulaci co naskocila, aniz bych predtim mela menstruaci.
@mouss ja taky nedostavala MS. Tak jsem sla na vyvolavacku, ta byla 6.10. a 10.10.MS a 13.11.dve carky na testu.
Dr rikala ze ty hormony v injekci muzou telo i tqk nakopnout.
@mouss Ještě počkám no 🙂 ja ovulaci už měla, pozitivní test i teplota 🙂
Tak pokud jsi mela najisto ovulaci tak menstruace uz 100% dorazi. Pokud jsi teda taky hned neotehotnela 🙂
@mouss Jen teda ne tento cyklus nebo to nevim, jelikož sem si rekla, ze se přestanu sledovat 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Me rikala dr, ze mam prijit po 40 dnech.. Da mi injekci, a buď přijde MS nebo kdyby nahodou bylo těhotenství, ze to jeste vic podpori ta injekce.