Maminky,prosim o radu,vcera jsem si delala tehoteský test a mel dve // kazdá je jinak zbarvena a dneska jsem si ho delala znovu a opet kazda // ma jinou barvu,je mozné že jsem tehotná?Díky Hani
Ahoj ja osobně si dělala 3 testy a pokaždé druha čárka byla o něco světlejší... a těhotna jsem 🙂
Ano
Opravdu? tak to jsem moc stastna,to az reknu manzelovi,tak bude stastny 🙂 Dekuji vam za odpovedi holky. Mě prekvapilo,ze me nic neni.Vse,ale jeste muze prijit 🙂
@hanicka1983 já jsem ve 25tt a ani jeden den mi zatím nic nebylo 🙂 Jím všechno na co mám chuť a co mám ráda, žádné nějaké extra chutě. Z ničeho mě nebere na zvracení ani z pachu (např maso, ryby atd..) ve 20tt mě pálela žáha ale už v pohodě 🙂
chipsicek to je dobře,že je Ti dobře a nemáš žádné potíže.Už víš,jestli budeš mít chlapečka nebo holčičku?
@hanicka1983 jo chlapečka 🙂
holky,vcera jsem byla u pani doktorky a jsem tehotna v 7.tydnu..jsem rada,ze me zatim nic neni.jak se citite vy?
Velká gratulace 🙂
@terykk dekuji moc.Jak jste na tom Vy?Jak se citite?
Dneska zrovna nic moc, ale zítra bude zase lépe 🙂 trochu jsem se přetáhla 😀 jak se cítíš ty ? 🙂
@terykk ahoj kocko,jak to,ze jsi se pretahla?Snad je to dneska lepsi...jak se mas?
@hanicka1983 Ahoj, tak přetažení to nebylo, od včera bolet v krku 😢 tak dnes budu muset po doktorech jestli je vse v pořádku a vyridit mateřskou. Na štěstí prcek se v bříšku mele o sto šest 😉 a ty se máš jak ?
@terykk ahoj,jak jsi poridila po doktorech?ja ted dorazila z prace,jsem nejaka unavena :( je toho moc.Copak prcek?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, jsi těhotná