ahoj holky. Chtěla bych se vás zeptat, jestli je tohle duch nebo kanalik. Jsem dnes cca 10-11dpo. Děkuji
@rosalindamelinda opravdu tam nic nevidíš?
Ne nevidím tam nic. Vždyt je tam jediná tmavá čárka, což znamená negativní. Jaký máš cyklus? Kdy očekáváš ms?
@rosalindamelinda zkus si otevřít tu fotku, uvidíš ji v lepší kvalitě. Ms mám hrozně nepravidelnou takže opravdu nevím. Dnes jsem 28dc a cca 12dpo
Je tam slaba druha carka
@rosalindamelinda kanalik - ryska
@bh8 A myslíš, že to je reálná čárka? Akurat jsem se znovu na ni podívala a jak uschl test, tak čárka je už velmi těžko vidět.
Zkus za dva dny. Ted taky lovim
@bh8 A jaký jsi dpo?
@bh8 ty máš krásné čárky, držím palce✊🏼🍀
Krásný duch. Rysky neexistují 🤯
Ja vidim ducha. 😊
Je tam krasny dousek. Za dva znovu a drzim palecky ☺️
Ja vidim pididucha. Takto vypadal muj test paty den po transferu a kazdym dnem silil.
Ahoj nektere holky jsou tu hrozné a slepé… Jj jsi těhotná ovšem je to b takovém začátku ze proste se muže stát cokoliv… alr ano je tam slabá čárka odpovídající 10-11 DPO držím palce ať sílí a je vše v pořádku
Ja stale vidim i dnes 🙂 uz jsem zkoumala tolik testu v posledni dobe, ze mam vycvicene oko 😃
@junetule chci se zeptat, když mezi nimi není žádný rozdíl a už 3 dny mám stejnou slabou čárku, nevíš co to znamená? neměly by čárky viditelně tmavnout?
No casem by tmavnout urcite meli. Ja mela takove stejne tri dny po sobe a pak uz to zacalo byt pomalu vyditelnejsi. Tehotenskou carku pry delaji i nejake leky s hormony, ale to jsem nezazila. Jistotu zdrejme budes mit az po testu z krve. Ale to cekani je hrozne. Kamaradka mela 14dni po transferu pozitivni test z krve a na tehotenskem testu z moci jeste dva tydny nic nebylo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Co znamená kanalik? Duch tam není. Sněhobílý TT :-/