Zdravim kocky.. je toto podla vas kanalik alebo ciarka? top test 11 dpo poobede
Já vidím ducha
duch
dakujem baby, urobim zajtra rano, velmi som zvedava uz 🤪
Tohle už vypadá na pěkného ducha 👻 tak přeji ať sílí 🍀//
Toto je podle mě už čárka 🤗
dakujem kočky, len ma troxha trapi, ze mamatest bol rano negativny takze sa bojim ze jr to falosne.. ale velmi dufam ze nie☺
A kdy má přijít MS ?
Držím pěsti!
Večer nepi, a ráno mamatest. Mne príde zatiaľ najspolahlivejsi.. Keď som nebola tehotná nebol ani duch, ani náznak... Par krát bol duch no ms to odišlo... Ďalší cyklus som vydržala a po termíne ms byl duch ktorý sílnel... Drž sa q zajtra chcem fotkuuuu 🙂
@katka22688 dakujem Katka, urcite napisem, zvedava som velmi.. zajtra to bude 12 dpo. na tieto baby top testy pocuvam samé kydy, ze urobi ciarku aj z vody, ale ja som si ho robioa aj vcera a predvcerom a nemala som takuto ciarku.. nevadi, zajtra skusim mamatest a avizujem 🙃
@nikishkaaaa dakujem ❤
@katka22688 takze BABY TOP TEST NEODPORUCAM. dnesny mama tes negativny, uz kaslem na to cele
@katka22688 do dačo je ryska bohužel pozitivní test vypadá jinak
@pepickovapavlinka Ohhh Díky za upozornení, vůbec totiž to nevím jak vypadá pozitívny test 😂😂😂😂😂
@katka22688 tak paní nepište bludy že tam něco je.Falešná naděje je to nejhorší 🤦♀️
Ne 🤦 dvě diskuse evidentně nestačily 🤦
Zatím negativní, ale může se to ještě změnit, 11 dopo je brzo.
@rejzekl aky mas problem?
Tak nepřijde mi normální, založit 3 anonymní úplně stejné diskuse během 2 dnů 🤦 vám ano ?
@zdenule23 vy máte krásnou čárku oaní bohužel jen negativní test s ryskou.Jinak co se týče hematomu držím palce aby se vstřebala a vy měla klid.Ale co jsem hodně četla i tady hematom má spousta holek a i tak se miminko udrželo.Já měla na začátku taky malí ale asi se sám vstřebal už jsem 28tt a hematom už tam není.Tak tfuj tfuj držím palce 🍀🍀
@pepickovapavlinka děkuji za vaši podporu, mám též malý hematom je 12mm ale obavy šílené co budu vykládat..Je to me 5 těhotenství z toho mám už doma 3 ditka ten starší dnes slavil 8 let..
@zdenule23 jé to jsme na tom podobně já má také 3 děti (9,8 a 5 let) a v Červenci se nám narodí čtvrťátko.Těhotná jsem taky po páté v Září 2020 se zadařilo ale mimi odešlo.Když jsem pak v Listopadu našla zase // bála jsem se ale naštěstí od začátku všechno v pořádku
@milujicimaminkas89 to bohužel není duch
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ryska