Jsou to chybné testy?

bibg
8. led 2020

Ahojte prišla som si po radu. 25.12 som mala pozitívny ovulacny test (test.ciarka bola silnejšia ako kontrol). Mám Tehotenské testy z wishu, veľa báb ich chválilo že sú dobré, tak som objednala. (Dokonca som ich dala sestre otestovať ktorá tehotná na 100% neni a ta ho mala bez náznaku čiarky) 5.1 som si robila ten čínsky test a vyšiel slabo pozitívny. Potom som si robila další 7.1 ráno a poobede a čiarka vyzerá že silnela. Dnes som si kúpila test z lekárne a ten je negativny. Ms by Som mala mať cez víkend 10-12. Mám dosť naliate prsia aj sa cítim celkovo tak zvláštne ako pri prvom tehu len neviem čo tie testy. Mám ísť s tým doktorovi alebo sa jedna o biochemické? Tie tri testy sú čínske od zo včera je spodný. A ten samostatný je z lekárne. Čo si myslite? Máte skúsenosti stym?

alilali
8. led 2020

Negativní mi přijdou úplně všechny. Vidím pouze rysku.

sudylichozrout
8. led 2020

@bibg ja na tech cinskych vidim slabouckeho ducha. Vubec nemusi byt spatne, klidne muze jit o biochemicke tehotenstvi, ktere skoncilo drive nez vlastne poradne zacalo. Test zachytil slabe zvysenou hladinu hCG, ktere zase rychle kleslo pod detekovatelnou hranici a normalne ti prijde menstruace. Z toho vyplyva jedine, nema se testovat pred menstruaci presne z tohoto duvodu.

bibg
autor
8. led 2020

@sudylichozrout asi máš pravdu :/ ja by som normálne netestovala ale hrozné má začali prsia bolet a tie má od pôrodu pri ms neboleli tak som skúsila šťastie a na moje počudovanie tam vybehli čiarky. Nevadí další mesiac vide snáď 🙂

sudylichozrout
8. led 2020

@bibg Uvidis, co se bude dit kolem vikendu. Bud prijde menszruace, nebo budes mit carku na testu silnejsi. Nehazej jeste flintu do zita, ale zas se priprav i na to, ze to neklaplo.

bibg
autor
8. led 2020

@sudylichozrout ďakujem 🙂 skôr som zmierena že to nevyšlo 🙂

jjasmina
9. led 2020

na ty podřadne čínske testy bych se nespolehala určitě, pár dní bych počkala a zkusila znovu, mě se osvědčil třeba mamatest s citlivosti 10, je nejcitlivější

milujicimaminkas89
9. led 2020

Holky je to normální? Oba testy dělány za sebou hned. Ten kde jsou 2 čárky byl ponořen 15 sekund a ten kde je jedna čárka skoro minutu. Nechápu to...je to vadný test???

slunickova
22. únor 2020

@milujicimaminkas89 takhle jsem to mela i ja jak si nakonec dopadla?

milujicimaminkas89
22. únor 2020

@slunickova Já jsem to opět dostala, falešný test to byl. Bohužel...😢

slunickova
22. únor 2020

@milujicimaminkas89 aha tak to me mrzi nechapu jak je to mozny ze jeden je dobry druhy ne

milujicimaminkas89
22. únor 2020

@slunickova Já taky ne a to byly dělány hned za sebou, trošku naděje ve mě byla, ale nakonec stejně přišla...už je to skoro 6 let, co se snažíme. I přes IVF nic...marná šance.

slunickova
22. únor 2020

@milujicimaminkas89 a za jak dlouho po testech si to dostala,ja mam teda uz 2deti

milujicimaminkas89
22. únor 2020

@slunickova Ty máš štěstí, že už máš dvě...dostala jsem to cca do týdne...ale u Tebe být falešné nemusí...určitě se povede. Já mám doma jedno dítko, chlapečka, je mu 7 let. Přejem si druhé moc...ale příroda ne...:(

slunickova
22. únor 2020

@milujicimaminkas89 ja mela vcera takto,ale dneska skoro nic nechapu to.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru