Ahoj holky, jsem tu nova, ale sleduji vas uz delsi dobu..cca od cervna, kdy se s manzelem snazime. Mohu poprosit o vas nazor?
Prvni test mi vysel takto krasne po 2 dnech vynechani MS, dalsi 2 zelene uz me ale trosku znepokojuji, to bylo treti a ctvrty den po vynechani.. Co myslite?
A mas vsechny 10tkove? Nejlepsi je delat si testy stejne znacky. Nemusi to znamenat nic spatneho. Testuj dal 🙂
Holky, prvni je Dr. Max desitkovy, to byl zbytek, co jsem mela doma a pak si koupila nejaky no name v Tescu, ty jsou 25. Stavim se znovu do Maxe a uvidim. Dekuji za podporu 😉
Dekuji Lucky, urcite koupim, jsem psycho a nejradsi bych testovala furt 🙂 tobe taky gratuluji, vidim, ze prirustek bude v kvetnu ❤
Ty zelene testy jsou jinak citlive...proto jsou carky jine 🙂
Pro jistotu jeste zkus udelat dalsi.... Ale ja myslim, ze se zadarilo 😉 preju hodne stestiiiii 🍀
Dekuji moc Bajuliss, snad ano, hodne stesti i tobe preji🌞
presne me npadla ta citlivost,nejlip delat test jedne znacky a jedne citlivosti
Mne i doktorka upozornova, ze obecne hladina toho hormonu dost kolisa (ne pouze rano vs.vecer). Vim,ze jeden tyden jsem mela slabsi carky a dokonce i prsa se mi zmensila...je to semtam trosku matouci to tehotenstvi 🙂
@kenny11 testik vypada dobre. Kdyby to neklaplo jak pises tak to nemusis ani poznat. Myslim, ze je to krasne positive 🙂
@absintka19 dekuji, musim se uklidnit, ja vim 😎
@kenny11 jj, hlavne klid, coz se snadno rika 😀 .... Stejne kdyby to neklaplo, neovlivnis to. A ten test vypada normalne pozitivne 🙂. Ja mela takhle slabsi carky asiascca 3 dny cca 6/7tt, kdy jsem prave mela i ta mensi prsa 🙂.. Pockej 2, 3 dny a udelej ho znova a uvidis. Drzim palce 🙂
@kenny11 ten posledni delalas z ranni nebo odpoledni moci?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kenny11 ahoj, slaba carka muze byt jinym tipem testu. Jak to je doopravdy, zda jsi tehu, nebo tehu se ukoncilo samo pozna lekar z krve, tak si zavolej na gyn.a objednej se. At vis na vem jsi. Drzim palce a gratuluji