Jsou testy pozitivní?

kenny11
29. pro 2016

Ahoj holky, jsem tu nova, ale sleduji vas uz delsi dobu..cca od cervna, kdy se s manzelem snazime. Mohu poprosit o vas nazor?
Prvni test mi vysel takto krasne po 2 dnech vynechani MS, dalsi 2 zelene uz me ale trosku znepokojuji, to bylo treti a ctvrty den po vynechani.. Co myslite?

absintka19
29. pro 2016

@kenny11 ahoj, slaba carka muze byt jinym tipem testu. Jak to je doopravdy, zda jsi tehu, nebo tehu se ukoncilo samo pozna lekar z krve, tak si zavolej na gyn.a objednej se. At vis na vem jsi. Drzim palce a gratuluji

lucky22
29. pro 2016

A mas vsechny 10tkove? Nejlepsi je delat si testy stejne znacky. Nemusi to znamenat nic spatneho. Testuj dal 🙂

kenny11
autor
29. pro 2016

Holky, prvni je Dr. Max desitkovy, to byl zbytek, co jsem mela doma a pak si koupila nejaky no name v Tescu, ty jsou 25. Stavim se znovu do Maxe a uvidim. Dekuji za podporu 😉

lucky22
29. pro 2016

@kenny11 Tak to uz je jasne. Je to vetsi citlivost, proto je carka slabsi. Kup si zase 10tkovy dr. Max a uvidis ze carka bude zase silnejsi. Tak gratuluji 🙂

kenny11
autor
29. pro 2016

Dekuji Lucky, urcite koupim, jsem psycho a nejradsi bych testovala furt 🙂 tobe taky gratuluji, vidim, ze prirustek bude v kvetnu ❤

bajuliss
29. pro 2016

Ty zelene testy jsou jinak citlive...proto jsou carky jine 🙂
Pro jistotu jeste zkus udelat dalsi.... Ale ja myslim, ze se zadarilo 😉 preju hodne stestiiiii 🍀

kenny11
autor
29. pro 2016

Dekuji moc Bajuliss, snad ano, hodne stesti i tobe preji🌞

medulinek
29. pro 2016

presne me npadla ta citlivost,nejlip delat test jedne znacky a jedne citlivosti

ajax78
29. pro 2016

Mne i doktorka upozornova, ze obecne hladina toho hormonu dost kolisa (ne pouze rano vs.vecer). Vim,ze jeden tyden jsem mela slabsi carky a dokonce i prsa se mi zmensila...je to semtam trosku matouci to tehotenstvi 🙂

kenny11
autor
30. pro 2016

@ajax78 ahojky, ani mi nemluv, delala jsem si tedy dalsi test, citlivost 10 a carka porad slaba... holky, kdyby to neklaplo, tak krvacim nebo spinim, je tak?

absintka19
30. pro 2016

@kenny11 testik vypada dobre. Kdyby to neklaplo jak pises tak to nemusis ani poznat. Myslim, ze je to krasne positive 🙂

kenny11
autor
30. pro 2016

@absintka19 dekuji, musim se uklidnit, ja vim 😎

ajax78
30. pro 2016

@kenny11 jj, hlavne klid, coz se snadno rika 😀 .... Stejne kdyby to neklaplo, neovlivnis to. A ten test vypada normalne pozitivne 🙂. Ja mela takhle slabsi carky asiascca 3 dny cca 6/7tt, kdy jsem prave mela i ta mensi prsa 🙂.. Pockej 2, 3 dny a udelej ho znova a uvidis. Drzim palce 🙂

bledulka84
30. pro 2016

@kenny11 ten posledni delalas z ranni nebo odpoledni moci?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru