Ahojky, všude čtu, jaké jsou první příznaky těhotenství jako je bolest prsou, bílý výtok, nechutenství, únava apod. Ale nikde jsem se nedozvěděla, zda jsou tyto [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | příznaky dřív než pozitivní těhotenský test]], nebo až potom? Jak jste na tom vy?
8dpo jsem začala mít zvýšenou teplotu, 12 dpo jsem si ublinkla po ústní vodě, to už jsem měla i citlivé bradavky a cítila se hodně unavená. Na testu byl duch 14 dpo.
Já měla jen ten výtok, ale jako mazec těhu příznaky jsem začla mít až kolem 7.tt, do té doby nic....a na těhotenství jsem přišla tak kolem 5.tt- den v ocekavane MS
Já jsem byla bez jakýchkoliv příznaků, u obou holek. Test jsem si dělala na základě vynechane menstruace.
Jsem 8DPO spinim a kdyz se dotknu prsou boli muze to byt taky priznak?
@bajule V práci jsem usnula u PC (měla jsem prostě ataky mikrospánku, děs), hrozně mě tlačila riflová sukně, pak jsem šli na oběd, tam mi hrozně vadil kuřák u vedlejšího stolku (vadí mi i běžně, ale tentorkát i kolegové říkali, že jsem nějaké echt na něj vostrá 😀 ), pak mě rozbrečel jeden mail...došla jsem domů, zjistila, že jsem to 5 týdnů nedostala, udělala test a šla si lehnout, jak jsem byla KO. z postele jsem ještě vyskočila, že vyhodím test, který jsem nechala na stolku (byl to rok od začátku snažení a nechtěla jsem,aby se MM zas čertil, že zbytečně testuju)..a on tam duch 😉 dle UZ to bylo 8.DPO
já chodila pravidelně běhat a asi 11 dní po oplodnění (plus mínus) jsem při běhání spadla na rovné cestě a rozbila jsem si koleno. A když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak mi to docvaklo, že to byl první příznak...
u mě až do pozitivního testu vůůůůůbec žádný příznaky.. možná jen to, že jsem měla cca týden po ovu jeden den krvavý výtok (jako slabší ms).. Jinak nic a vše ostatní přišlo až časem, ale to už jsem z testu a opožděné ms věděla, že jsem těhotná..
Jo, a ještě možná ještě taková nějaká zvláštní vnitřní intuice.. nevím jak to popsat, prostě mi to sedělo v hlavě a vnitřně jsem byla přesvědčená, že je zaděláno..
Me bylo chripkozne, prej taky jeden z priznaku. Mimi oslabuje mmaminku a ta se citi, jako kdyby na ni neco lezlo 🙂.
No mě od pondělí ráno strašně bolí bradavky, nabehli mi tam takový ty tukovy kuličky a představa, že mi na ne přítel sáhne je ,,bolavá"... Jenže testy jsou pořád negativní a já vím, že se dá ledasco vsugerovat. U prvního těhu jsem byla unavená, nic mě nebavilo a byla jsem protivna. Až teprve potom test a //.
než jsem si delala test, s první dcerou jsem měla v noci hlad. Prostě jsem se probudila ve dve ráno hlady,.... 🙂 a pak jsem si udelala nejak test dva tři dny potom, nevím přesně a bylo jasno 🙂))
@bajule No, teoreticky by už na testu něco být vidět mohlo, ale mohla jsi mít ten měsíc cyklus delší, posunutou ovu, a tak.. ještě bych chvíli počkala a pak zkusila znovu test.. Dej pak vědět jak to dopadlo.. ;) ale psychika je mocná a vsugerovat se dá hodně.. Každopádně držím pěsti 🙂
já tam něco vidím 🙂
ženský i já jsem se rozhodla napsat jelikož mě to prostě nedá..Hned po ovulaci mě začaly hrozně bolet prsa to se mě normálně nestává a bolely hodně tak 6-7 dní, teď taky, ale ne tak moc..taky jsem par dní chodila víc než normálně na malou a sem tam během dne mě bolelo v podbřišku..nějak jsem tedy zaregistrovala, že se něco asi děje..testy mě zatím vychází negativní, další měsíčky mám dostat 16.9. a dnes mě silně bolelo v podbřišku a nějak špiním, vypadá to jak začínající menstruace, ale tu mám mít až za 5 dní..tak já fakt nevím..co myslíte? je nějaká naděje? emoticon děkuji za všechny příspěvky emoticon
zatim negativni asi je moc brzy..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
týden po oplodnění jsem byla totálně nemožná a test to začal ukazovat duchem až po dalším týdnu