Jsem v tom? Udělat si test?

elii22
22. čer 2021

Ahoj. Potřebuji poradit abych si nedělala falešné naděje. Snažíme se o mimčo. Ale 15.6. Jsem dostala MS trvala jsem tři dny. Pak jeden den nic a potom dva dny slabé špinění. dnes mě strašně
začalo bolet v podbřišku , píchání a mám strašně nafouklé břicho. Nevíte co by to mohlo být? Myslíte, že bych si měla udělat test a že by tam možná něco bylo? Děkuji za rady

jaja01k
22. čer 2021

@elii22 Udělej si těhotenský test.

elii22
autor
22. čer 2021

@jaja01k nechci si dělat falešné naděje. Proto se ptám tady.hlavne jsem měla ms

klokanka31
22. čer 2021

@elii22 Podle mě nejsi, ale jestli chceš jistotu udělej si test

elii22
autor
22. čer 2021

@klokanka31
A co mi tedy je?

te_reza
22. čer 2021

Nechceš si dělat falešné naděje a tady ti máme věštit,co ti teda je?Udělej si další test s kdyžtak si dojdi na gyndu.

jancaroul
22. čer 2021

@elii22 Myslíš, že ti to tu někdo 100% potvrdí nebo vyvrátí těhotenství? Pokud tě bolí podbřišek, nejsi si jistá svým zdravotním stavem zajdi si na gynekologii nebo k obvodnímu lékaři. ;)

pampeliska1313
22. čer 2021

Udělejte si test. Falešné naděje můžete mít z toho, když Vám tady někdo bude tvrdit, že jste těhotná a čárka na testu nebude. Stejně Vám nikdo neřekne co se děje. Může jít o stres, hormony, nesrovnaný tělo po antikoncepci atd atd. Pokud by další cyklus byl podobný, zašla bych na gyndu - samozřejmě můžete jít už teď, asi by to bylo lepší.🙂

mimi1004
22. čer 2021

@elii22 Jak to máme vědět? Zaražené větry?

klokanka31
22. čer 2021

@elii22 To netuším co ti je, ale mě kolikrát bolí nebo píchá v podbřišku, ale neřeším...a kdo není někdy nafouklý...

elii22
autor
22. čer 2021

@klokanka31 já to řeším, když se snažíme

klokanka31
22. čer 2021

@elii22 Chápu, mě se povedlo otěhotnět po 12 letech. Ale člověka prostě kolikrát někde píchne, ani ms nemusí trvat celý týden. A že jsi pak dva dny špinila, já to tak taky měla, že ms, pak den nic, a pak ještě špinění...

elii22
autor
22. čer 2021

@klokanka31 a co to nafouklé břicho? A velké chutě na jídlo?

te_reza
22. čer 2021

@elii22 sorry, ale 🤦 nafouklé břicho můžeš mít z těch velkých chutí na jídlo, já mám chutě a nafouklé břicho permanentně.

drep
22. čer 2021

@klokanka31 děkuju za ten komentář! Mně tu občas přijde, že univerzální rada na každé dloubnutí a píchnutí je “jdi k lékaři”. Jak kdyby lidi úplně ztratili soudnost. Je přece úplně normální, že nás někdy někde píchne, dloubne, běžně zabolí, že jsme občas nafouklé. To se přece stává úplně běžně.

klokanka31
22. čer 2021

@elii22 Nafouklý břicho mám zrovna dneska ☺ a chutě na jídlo, to je prostě normální...Nechci ti ublížit, ale kdo se strašně snaží o mimčo, tak hledá různý příznaky, a psychika je tak mocná, že opravdu můžou být těhu příznaky i když těhotná nejsi. Znám z vlastní zkušenosti. Když jsem si myslela že by se mohlo zadařit, tak jsem měla snad všechny příznaky. A když jsem pak opravdu otěhotněla, tak jsem o tom neměla ani tušení, žádný příznaky se nekonaly...

klokanka31
22. čer 2021

@drep To bych musela být u doktora nonstop ☺ jenže je to člověk od člověka, někdo se hodně pozoruje a se vším běhá k doktorovi, a někdo prostě neřeší, jako já. Až jsem takhle málem prošvihla vlastní porod, protože jsem prostě bolest neřešila...🤣

drep
22. čer 2021

@klokanka31 já taky nejsem úplně sebe pozorujíc hysterka, ale prostě pocity nějaké nepohody zažívám pravidelně. Dneska jsem po službě, skoro jsem nespala, bolí mě žaludek, při večerní józe mě rozbolela hlava a od rána jsem nenažraná a mám chuť jen na prasárny🙈 v sobotu jsem povečeřela na mě nezvyklé dva buřty, navíc jsem za celý den jedla málo, a bylo mi z nich blbě celou neděli, byla jsem nafouklá, měla jsem průjem. A přijdemi to úplně běžné.

klokanka31
22. čer 2021

@drep Přesně. A ono jak člověk stárne, tak nás bude čímdál víc někde bolet, píchat...

nick1234
22. čer 2021

@elii22 pardon ale predpokladam, že jsi troll a chceš se pobavit nad našimi odpověďmi, protože přece takhle hloupě se nemůžes ptát....jako že.mi vyvestime jestli jsi těhotná anebo ne? Podle čeho? Není lepší udělat si test nebo jít na gyndu?🤦

izzylka
22. čer 2021

Psychika? 🙈 spousta snažilek ti tu řekne, že v době snažení měly milon různých příznaků, před ovulací, po ovulaci, před ms, po ms 😂 nonstop 😂pokud proběhla ms, možnost těhu je uplně minimální 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru