Dobry den chci se zeptat, s pritelem se snazime o mimco.. ted uz mam tyden opozdenou MS (jinak ji mam pravidelnou) delala jsem si test uz 2x ale nic neukazal... Mam takove pichani v podbrisku a pocit takoveho nafoukleho bricha. Poradite co delat? Je lepsi zavolat dr? Mozna plasim ale mam rizikove povolani tak to chci podchytit vcas.
Co jsem cetla na netu tak nekde i psali ze to telo muze produkovat hodne nizkou tu hladinu hormonu a test to neukaze...svagrove to treba test ukazal az za 14dni po opozdene ms
@denulqa
jsi svepravna?to se opravdu musis ptat na netu jestli si mas udelat test nebo jit k lekari?
@denulqa Opozdena ms muze mit x duvodu, nejen tehotenstvi. A vzhledem k tomu, ze vam tyden po zpozdeni neukazal test ani tuk, tak to tehotenstvi pravdepodobne nebude a nebo nebude prosperujici.
A ted by na utz lekar stejne jeste nic nevidel.
Takze pockejte tyden a pokud se ms opravdu nedostavi, volejte lekari, at vam pichne vyvolavacku a nebo to nechte byt a pockejte si na ms zase pristi mesic.
Počkej týden nebo 14 dní, udělej si test a pokud tam budou dvě čárky tak jdi k doktorovi. Pokud by tam něco bylo tak by to nebyli vidět nebo třeba prázdný gestacni váček. Já to měla u obou těhotenství, za 14 dní už tam něco vidět bylo.
No řekla bych že o těhotenství nepůjde mě tolikrát píchalo v podbřišku a byla jsem nafouklá před MS.Nepozoruj se tak a zajdi si na gyndu pro vyvolávací injekci
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Uvař si kmínový odvar.To tě zbaví nafouklé ho břicha.
Teď vážně, počkej ještě, po týdny bys, kdyby se jednalo o těhu, už měla mít krásné čárky. Asi máš rozhozené hormony. Násad čaj z kontryhele.