Mela jste nektera, ze v cca 5tt jste nemela vubec zadny priznak? krom vynechane menstruace..prsa me neboli, spatne mi neni,nic proste
Taky mi nic neni... jen jsem vic unavena a malicko se mi nafoukly prsa. Jeste pred testem jsem (stejne jako u prvni) ztratila chut na kafe, ale uz i ta se mi vratila
Já neměla žádné příznaky vůbec,takže znamenat to nemusí vůbec nic😉
Taky nemám žádné příznaky, jen asi trochu únava. Připadám si netěhotně.
jsem popáté těhotná a neměla jsem ty první 2-3měsíce nikdy žádné příznaky, po té jsem pozorovala akorát tak zvětšnění prsou a břicha 😀
U prvni jsem to poznala i bez testu podle prsou,strasne bolela ale ted vubec, tak snad to bude ok,zitra budu volat na gyn na utz.
@besie já až kolem 8tt
@ojo Mám to naprosto stejně...zato teď 😀
já jsem po celé těhotenství neměla žádné příznaky až na menstruaci ... prsa mě tedy na začátku bolela, ale to bylo pokaždé před menstruací až na to že tenkrát o trochu více ... jinak nevolnosti jsem neměla, nechutenství také ne .. mohla jsem jíst a pít cokoliv .... jediné příznaky byla rostoucí váha a bříško :D jinak bych asi ani nevěděla, že těhotná jsem ... a to jsem neměla ani poslíčky ani kontrakce .. ty nastali až když mi odtekla plodová voda .. takže klidně mít žádné nevolnosti ani nic jiného nemusíte po celou dobu těhotenství
a to jsem necítila ani pohyby .. no prostě jako by tam nebyla jenom rostlo bříško 😀 občas nějaké malé zašimrání ale jinak nic po celou dobu ... malá se narodila 37+4 plánovaným císařským řezem, akorát tedy chtěla jít ven o den dříve jinak by šla 37+5 .. odtekla mi plodová voda a už to šlo ... nastali silné kontrakce a já v tu chvíli byla ráda že jdu císařem a ne přirozeně ... nakonec byla hodně maličká a 14 dní v inkubátoru ... 2150 gramů a 42 cm .. teď je jí 8 měsíců a má 6,5 kg a 63 cm ... takže prospívá i dokonce dle těch jejich trapných tabulek 🙂
Krom tech prsou jsem u prvni taky nic nemela a presne ani jsem nevedela ze je v brise kolikrat jsem a nim musela zatrast abych zjistila ze je vse ok 😀 taky jsem mela planovaneho cisare a pokud se zadari rada bych druhy porodila normalne..
Me zacaly priznaky az 8tt a pomalicku se to zhorsovalo. od 12tt jsem zvracela porad, dvakrat jsem byla ma kapackach... do 20tt jsem nezila, jen jsem zvracela... nepomahalo vubec nic... pak to bylo lepsi, ale nakonec akutni cisar 37+0 pro hypotrofii... maly se narodil 2080g, prikladam to tomu zvraceni.. a ja jsem zvracela do konce sestinedeli...
Takhle brzy jsem zadne priznaky nemela, az asi od 8tt nevolnosti.
Já jsem zjistila těhotenství až někdy v 7tt a v 5tt jsem ještě měla "menstruaci" a už mám téměř 2,5leteho syna😀
Jinak špatně mi bylo 3-4x za celé těhotenství
Jé, to buď ráda. Já byla těhotná necelé dva týdny a už mi bylo zle. Ráno jsem zacítila kávu a zvedl se mi žaludek. Říkám...jsem v tom a k doktorce jsem šla za 4 týdny, ta se smála, že je to blbost, že to ještě ani ona nepozná. A houby, samozřejmě, že jsem těhotná byla.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@besie ja sem nemela zadne priznaky.. a rouhala sem e ze me to stve... no a pak prisli a ja trpela jak pes. bud rada a uzivej si to !