Jsem těhu? Slabá krátká MS, test negativní

katethecrow
18. led 2016

Zdravím, měla jsem 2 dny spozdení a pak se menstruace dostavila jen na 2 dny a taková slabá. Obvykle ji mívám přesnou jako hodinky a trvá 4 dny. Od té doby hrozná bolest v kříži. Citlivá prsa a chvílemi lehké pnutí v podbrisku. A i když sem nikdy netrpela na bolesti hlavy od te doby mě bolí téměř nepřetržitě. Asi 3 dny po "ms" jsem slabounce spinila. TT jsem si dělala 2 den spozdeni a vyšel negativní. Je i přes to možné že jsem těhotná?

kacinda
18. led 2016

Mozne to muze byt, ja mela podobny problem, ale u me to tehu nebylo. Doktor mi rikal, ze muzu mit rozhozeny cyklus treba ze stresu a napsal mi antikoncepci, at se mi to zase srovna. No a za dva mesice jsem diky HA byla tehotna 🙂 takze jestli mas pochybnosti, odpovi ti jen doktor👍

lith
18. led 2016

Možné je všechno. Pokud máš pochybnosti, navštiv svého gynekologa. S největší pravděpodobností to ale bude rozhozený cyklus. Například nachlazením, stresem apod.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru