Jsem těhu nebo ne?

praha12
29. čer 2017

Ahoj holky,27.6 jsem mela dostat Ms ale nedostala o mimi se snazime druhym mesicem,delala jsem si dnes 29.6 z rani moci test a byla tam jen jedna/,je mozne ze je to jeste brzo?☹ .Jsem taka nedockava a byla jsem z toho sklamana

demetritis
29. čer 2017

A kdy byla ov vys??? Pokud ne opakuj tes za dva az 5dnu kdyz ms nedojde a uvidis

praha12
autor
29. čer 2017

Demetritis:ano ovu byla 13.5. Nekde pisou ze se to nekomu ukaza za tyden nekomu 14 dni a nekomu hned prvni den vynechane MS

demetritis
29. čer 2017

@praha12 tak to chvilku jeste vidrz aspon do nedele nebo si kup ten z krve

praha12
autor
29. čer 2017

@demetris :dekuji budu se snazit to vydrzet jak se clovek,nedockavej tak to jeste pomalu utila,kazdopadne dekuji a dam vedet🙂

ryznicka
29. čer 2017

Ahoj, mám podobný problém. Taky se snažím druhý měsíc o mimi a MS mi měla přijtí 25.6. a ještě nepřišla. Dělala jsem si test dnes odpoledne a byla tam taky jen jedna čárka. Zkusím to asi ještě zítra ráno, prý to odpoledne není tak účinné, ale jsem jak na trní. :D Do teď jsem mývala MS celkem přesně +-1 den.

praha12
autor
29. čer 2017

@ryznicka ahojky ja jsem dneska odpo k tomu zacala tak jemne spinit takovou naruzovelou a svetle cervenou barvu to ma.vzdy kdyz prijde MS tak to prijde hned a hodne a ne od takoveho spineni nevis co to muze byt?☺️

linee
29. čer 2017

@praha12 myslis spis 13.6.,vid?;) pokud to vis urcite,ten 14dpo uz by na 10-kovem testu neco videt melo jit.A nebo.doslo k oplodneni pozdeji.Pockej jeste dva dny a zkus test opet.

linee
29. čer 2017

@praha12 to vypada,ze se ti rozjizdi ms:( muze to byt ovlivneno psychikou,hormonami a pod.Pokud je to uz i svetle cervene,tak je mozne,ze to bude ms.Pockej ty dva dny.Bud ms prijde a nebo najdes na testu //

linee
29. čer 2017

@ryznicka zkus urcite test rano

praha12
autor
29. čer 2017

@linee ano myslela jsem 13.6 no ja prave pred ms nikdy todle nemela no dvakrat to bylo svtle ruzove a jednou takove jakoby hnedavy vytok.nevim jsem z toho na nervy uplne.nikdy v zivote jsem takhle pred ms nespinila

linee
29. čer 2017

@praha12 hneda je neco jineho,nez svetle cervena. Tezko rict,zkus tt za dva dny a uvidis.Na druhou stranu,je mozne,ze tehu jsi a kdyz mas ted termin ms,jde o to,aby se mimi udrzelo.Takze nic jineho nez vyckat,nejde.Drzim palce

praha12
autor
29. čer 2017

@linee nejhorsi vec na svete je kdyz clovek musi cekat a nic s tim udelat nejde,jsem uplne vedle z toho.tak pockam a uvidim dekuji moc by sme si mimi prali🙂

linee
29. čer 2017

@praha12 ja vim, ale ono jina rada takto na zacatku ani neni:(

praha12
autor
29. čer 2017

@linee ja vim a dekuji a neda me to ani spat a rano budu jak kdyz dostanu palici po hlave.prala bych si mimi tak uvidime matka priroda si poradi

praha12
autor
29. čer 2017

@praha12 mas s tim spinenim take nejake zkysenosti?mela si neco podobneho?mam strach ze nejsem tehu no.

ryznicka
30. čer 2017

@linee MS se pořád nedostavila a na testu je stále jen jedna čárka, ani malý náznak druhý. Tak jsem z toho celkem nervózní, nikdy jsem tak dlouho zpoždění neměla.

ryznicka
30. čer 2017

@praha12 Prý když přijde špinění tak je to z toho že se uhnizdilo v hodně prokrveny sliznici. Melo by trvat tak 1-2 dny,tak uvidis dlouho ti to bude trvat. Každopádně já taky v noci nemůžu spát a v práci se nemůžu na nic soustředit, úplně s tebou soucítím.

ryznicka
30. čer 2017

Když teď koukám znovu na ten ranní test tak mi přijde, že tam vidím ,,ducha,,. Co myslíte? Nebo už mi hrabe a vidím to, protože to chci.

aalleenn
30. čer 2017

Taky vidim ducha ;) zkus jeste jinou znacku testu, mamatesty nejsou moc spolehlivy. Jinak ja taky nemela dalnici ani dva tydny po terminu ms a tehu jsem byla. Tak hodne stesti ..

martika7
30. čer 2017

Vidím ducha 🙂 držím palečky 🙂

ryznicka
30. čer 2017

Děkuju vám, zkusím teda ještě jiný. 🙂

linee
30. čer 2017

@ryznicka ja bych nerekla,ze je tam jen jedna carka🙂 objevila se v limitu?Drzim palce,at sili!!!

novamamina
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
novamamina
30. čer 2017

Holky sorry, spatne tema! 😎
Ale abych uz teda aspon prispela, ducha vidim taky a docela pekneho 🙂

ryznicka
1. črc 2017

@linee Ahoj, tak dneska jsem si udělala test Clear Blue a řekla bych že tam vidím jasný plus. 🙂 V pondělí se objednám k doktorovi. 🙂

praha12
autor
7. srp 2017

Tak holky dneska prvni nabsteva doktora a mame 4mm ty jo jak jsem stastna jako blevha

novamamina
7. srp 2017

@praha12 tak gratulka 👍

megi89
7. srp 2017

@praha12 gratuluji,ve kterém týdnu jseš?

praha12
autor
7. srp 2017

@megi89 6-7 tyden

novamamina
7. srp 2017

@praha12 a srdicko uz bylo?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru