Ahoj holky,27.6 jsem mela dostat Ms ale nedostala o mimi se snazime druhym mesicem,delala jsem si dnes 29.6 z rani moci test a byla tam jen jedna/,je mozne ze je to jeste brzo?☹ .Jsem taka nedockava a byla jsem z toho sklamana
Demetritis:ano ovu byla 13.5. Nekde pisou ze se to nekomu ukaza za tyden nekomu 14 dni a nekomu hned prvni den vynechane MS
@praha12 tak to chvilku jeste vidrz aspon do nedele nebo si kup ten z krve
Ahoj, mám podobný problém. Taky se snažím druhý měsíc o mimi a MS mi měla přijtí 25.6. a ještě nepřišla. Dělala jsem si test dnes odpoledne a byla tam taky jen jedna čárka. Zkusím to asi ještě zítra ráno, prý to odpoledne není tak účinné, ale jsem jak na trní. :D Do teď jsem mývala MS celkem přesně +-1 den.
Taky vidim ducha ;) zkus jeste jinou znacku testu, mamatesty nejsou moc spolehlivy. Jinak ja taky nemela dalnici ani dva tydny po terminu ms a tehu jsem byla. Tak hodne stesti ..
Vidím ducha 🙂 držím palečky 🙂
Děkuju vám, zkusím teda ještě jiný. 🙂
Holky sorry, spatne tema! 😎
Ale abych uz teda aspon prispela, ducha vidim taky a docela pekneho 🙂
@praha12 tak gratulka 👍
@praha12 a srdicko uz bylo?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A kdy byla ov vys??? Pokud ne opakuj tes za dva az 5dnu kdyz ms nedojde a uvidis