Jsem těhu? MS bolesti, test negat. MS očekávám za týden

misulka2711
28. říj 2014

Ahojky,uz mesic mame nechraneny styk ,do dnes jsem si byla temer jista ze jsem tehotna.Nevolnosti-zvraceni,chute.... Ms ocekavam za tyden ale od vcerejska mam mens.bolesti bricha a test negat asi je jeste brzy testovat.Citim se ze to kazdou chvilku dostanu je sance ...??? 😒 dekuji za odpovedi

tarra27
28. říj 2014

řešíš blbosti.... 🙂 je strašně brzy....nechej tomu volný průběh

nonacek
28. říj 2014

Ahoj resim dneska stejný problem s tim rozdílem ze MS má dorazit zítra a také tt negatyvni.....

lady742
28. říj 2014

souhlas s tarra 27, čím víc to chceš tím víc to nepujde 😒

mysackovi
28. říj 2014

také souhlasím...je oprvadu ještě dost brzy....a hlavně si to můžeš vsugerovávat a mít pak falešnou březost.... :-/

malalulu
28. říj 2014

Být Tebou, tak absolutně nestresuji. Je to zbytečný a většinou si my ženy těhotenské příznaky způsobujeme samy. Tím, jak moc toužíme po dítěti, tak najednou máme pocit, že se měníme🙂 Já při prvním těhotenství měla bolesti v podbříšku, a byla jsem nešťastná, že to zase nevyšlo a ono to vyšlo, ale bohužel skončilo v 6.týdnu. Takže nezoufej, možnost tady je🙂

lrg
28. říj 2014

Můžeš být těhotná. Ale taky nemusíš být.... 🙂 Úplně zbytečné každotýdenní otázky, já jsem ani u jednoho těhotenství neměla žádné příznaky. Počkej si na test, co jiného 🙂

tulikiss
28. říj 2014

i kdyz jsou oba partneri naprosto zdravi a maji nechraneny sex pravidelne ob den,coz je nejlepsi, tak zena v prumeru otehotni do 5 mesicu..takze klid a neres to, vypada to ze sis spis ty priznaky vsugerovala a zbytecne se stresujes a ve stresu telo nebude chtit tehotnet....ja kdyz necekane otehotnela s Eliskou, tak jsem to poznala az v 8 tydnu, do te doby jsem nemela zadne priznaky

radushka1
29. říj 2014

...kdyby tak byl těhu test, který by nám řekl, jak jsme na tom už 5 minut po styku, co? 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru