Ahoj holky, jsem tu nova a chtela bych poradit. Menstruace mela dorazit 26.4.a nic. Kazdy den beham na zachod a rikam si ted uz je to proste mrcha a nic. Dneska jsem testika a sneho-bilo. Je brzo nebo mam jeste pockat? Dekuji za odpovedi 😉
Ahoj, zajdi si na krev
Ovulaci mivam hned po ms a ta byla 7-13. Nikdy jsem takhke dlouhy spozdeni nemela tak jsem s toho trochu na nervy. Jeste me napadla cysta, ale nikdy jsem zadnou nemela a Ms mam pravidelnou 🤨
@barus35 Asi taky zalezi jestli mas pravidelny cyklus? Me se MS v zivote nezpozdila o vic jak dva dny, takze v tvem pripade bych si myslela ze jsem tehotna bez ohledu na test. Na test bych stopro nespolehala.. nekdy to ukazuji az pozdeji..
@jednaholkaa prave ze mam a ted je to poprve co se mi to takhle opozdilo. Dneska jsem prave testovala po dvou dnech a zase sneho- bilo tak uz spis myslim ze to bude neco jinyho nez mimisek
14 dní po termínu MS by test křičel na lesy, že jsi těhotná, spíš v tom bude něco jiného. Kdyby bylo zpoždění 2, 3 dny, tak ok, ale 14 dní? To by byl už test jasný...
@barus35 myslim, ze uz by melo byt neco videt, je to uz velke spozdeni. I kdyby ovu dorazila pozdeji. Uz bych se objednala k doktorovi, at vis 🙂 Jsem na tom lehce podobne, od cervna pravidelny cyklus od 28 do 30 dni... Tento mesic se prvni snazime o druhe mimi, jsem dnes 32 DC a stale nic. Test zatim nedelam, vim, ze byla ovulace pozde, az 21 DC, tak vyckavam 🙂 Ale mam tuseni, ze zrovna tenhle cyklus bude jak na potvoru proste jen delsi 😀drzim palce!
jde o to kdy byla ovulace,já ji měla kolem 15 dubna,ms jsem čekala cca 28 dubna a nedošla,test 2.5 jasně pozitivní,ale pokud jste měla ovulaci později než já,nemusí to zatím test ukázat
Napadá mě zkusit ovulační test. Podobně jako přicházející menstruace totiž může bolet i ovulace. Sice nechápu, proč by ti vynechala menstruace, ale jestli to jinak podle kalendáře vychází...
@rebe
@saminomimino me mela mrcha dorazit 26.4. a nic. Ovu podle kalendare 7-13 mam ji hned po ms
@barus35 tak kalendář je jedna věc realita druhá,já třeba vím kdy mám ovu,mám vždy hrozné bolesti,ale pokud to nic neprovází je to takové nejisté
Mam stahlou aplikaci v tel. Nevim jestli je to 100%, ale ms podle nej vzdy prisla presne. Nevim teda jestli ovu je presna, ale podle hlenu si myslim ze ano 😉. Ja pri ovu zadny bolesti nemam.
Je to mozny. Ja to zase tak moc nepozoruju a nepocitam. Mam to spis abych vedela kdy to cca dostanu. Mimco planujem a chceme se zacit poradne snazit az ted na dovce. No a ted vubec nevim co to se mnou je nereda bych mela mrchu na dovce 🤨🤨🤪🤪
Ahoj. Beru měsíc novou HA (moje 2. Antikoncepce). V úterý jsem klasicky po 7 denní pauze vzala z 2.plata první prášek. "MS" byla taková divná. Trvalá sice 5 dní, ale spíše to bylo hodně tmavě hnědé větší špinění. Jde o to, že včera i dnes mám takový hnědší výtok- takový tvarohovitý nahnědlý (světlounce). nevím, co by to mohlo být. Jestli tou HA nebo tím, že "MS" právě nebyla vůbec silná, netuším.. Těhu byt doufám nemůžu, antikoncepci beru tak, jak mám, žádné střevní problémy ani ATB. Na HA mám i upozornění a večer ještě kontroluju, jestli jsem si jíi opravdu vzala, takový magor já jsem :D . TT jsem si dělala včera a byl negativní. (Byl to asi 5ty a to už by od konce března bylo na testu něco vidět, nebo ne?). Podbřišek mě stále pobolívá a přijde mi, že jsem taková nafouklá, hlavně tedy podbřišek už několik dní vkuse. Ráno je to lepší, ale pak je to opět to samé. Poslední styk byl 28.3., přítel ejakuloval mimo (praktikujeme k tomu ještě přerušovanou soulož, protože jsme velice mladí a nechceme udělat nějakou chybu). Nevíte, co by to mohlo být? Tedy, to je blbá otázka, ale jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost? A předem, než mi třeba budete psát, jak bych mohla být těhu, když do mě přítel neejakuluje, tak jsem četla něco o tom preejakulátu, ale zase když beru HA, beru ji fakt svědomitě, maximálně s 20ti minutovým zpožděním, tak by ani to vadit nemělo, ne? :O A ještě tím, jak čtu různé diskuse, že se dá otěhotnět snad úplně při všem, tak mě to mate. Spíš mám pocit, že to bude tou novou HA, ale právě nevím... Někde jsem zase viděla, že někomu vycházely testy negativně až do 6 nebo 7 TT. Nechci plašit zbytečně, ale tak nějak poznám, kdy se moje tělo tak nějak mění.. Jinak přeji krásný slunečný den a užívejte😊
Cystu jsem měla několikrát a ms mi nezpozdila nikdy. Ale pozdější ms jsem měla u anovulacnich cyklů
@lachtanice86 ja jsem spozdeni nikdy takhle velky nemela max 1-2 dny. No nevim co se se mnou deje testy zatim sneho- bile. Testnu jeste o vikendu digi a v po volem na gyndu 😉
@barus35 řekla bych že to těhu nebude
@saminomimino ja si taky myslim 😉
@barus35 stres, hubnutí, změna stravy, nachlazení, cysty, anovulacni cykly, hormonální nerovnováha, těhotenství. Možnosti je spousta
@lachtanice86 jj je toho hodne, ale na nic s toho jsem nikdy netrpela. Zavolam v po gyndarce a uvidim 😉
@anys11 Tehotna nebudes si myslim, podle toho co pises. To bude asi tou HA, sla bych na gyndu se poradit. Nicmene HA je svinstvo takze nejlepsi se na to vykaslat..
@barus35 když jsem měla cystu, tak jsem se cítila hodně těhotne. To jak se ona zvětšuje, tak ty hormony taky nabírají na sile. Špatne od žaludku, slabost, bolení hlavy. Bylo to z ovulace, kdy nepraskl folikul a z nějakých 2cm vyrostl v cystu 5cm. Mám normal cykly 21-25 a tenkrát jsem dostala MS až po 37 dnech. A pak teprv zmizela. Měla jsem to takhle 2 cykly po sobě! Udělali se mi 2x a pokaždé na jiné straně. A bylo to z hormonální disbalance. Je málo hormonu na to, aby fokikul praskl při ovulaci. Přitom ale narůstá Estrogen.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, myslím, že s tímhle Ti nikdo moc neporadí. Víš, kdy byla přesně ovulace? Nebo, jestli vůbec byla?