Jsem těhotná? Špinění, nevolnost, testy negativní

ver_zdr
3. črc 2015

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Je to ale hloupá otázka. Zhruba od 29. 4. jsem musela vysadit HAK kvůli vysokému tlaku a tak jsme se s přítelem rozhodli, že se pokusíme o miminko. Nechala jsem si změnit léky na tlak, kvůli případnému působení na plod. 2 - 3 týdny jsme měli nechráněný styk a poté jsem dostala menstruaci ( klasická) a zhruba o týden později jsem měla 2 dny takové špinění (půl dne ano a půl dne ne) a tento týden taky, trvá to 2 - 3 dny, musela jsem si dát tampón. Dělala jsem si párkrát těhotenský test a všechny byly negativní i když teď na posledním ta kontrolní čárka byla hodně silná, tak nevím. A o víkendu, když jsem měla noční jsem měla lehčí nevolnosti a včera mě pobolívala prsa. Můžu být těhotná?

shine2015
3. črc 2015

@ver_zdr me by zajímalo, kolik je ti let 😀 jako promin, ale slabe jsi MS nejspíš měla dle popisu.........a navíc test negativní.....já tohle nechápu, hodnotit podle testovací čarky..........pokud neveříš testu, běž na krev a budeš mít jasno hned.
hodně štěstí a brzke tehulkování...

andrrriiik
3. črc 2015

@ver_zdr Nechápu to s tou kontrolní čárkou.To jako hodnotíš test podle toho,jak silná je ta kontrolní,i když testovací tam vůbec není? 😲

snazimese2015
3. črc 2015

Taky nechapu

karlajasmine
3. črc 2015

@ver_zdr Dle meho nazoru jsi dostala klasickou menstruaci, pak za tyden ti trochu blbly hormony, protoze jsi vysadila nedavno HAK.. je dost nepravdepodobne, ze jsi tehotna, jinak bys mela pozitivni test, ale pokud mas pocit, ze bys mohla byt, tak si zajdi na krev. Kontrolni carka nic neznamena.
Pokud chces vedet, jaky mas cyklus, zacni si merit bazalni teplotu.. to je nejspolehlivejsi zpusob, jak poznat vlastni telo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru