Ahoj holky,
chtěla bych se jen zeptat, jestli jste se s tím některá setkala, ať zbytečně neplaším hned u doktora.
Měla jsem 14 dní zpoždění s MS, vyšly mi před MS 2 pozitivní TT. Pak ale přišla dost silná a bolestivá menstruace na mých klasických 5 dní. Tak jsem pochopila, že buď se mi před tím zbláznily hormony a nervy (učím se na státnice) a nebo to odešlo spolu s menstruací.
Nedalo mi to udělala jsem si dneska po MS test (je tam duch), abych když tak zrušila návštěvu gynekologa. Tak teď jenom nevím, jestli mám v sobě ještě pozůstatek hormonů a neřešit to (popř. je to jenom v moji hlavě, protože jsme se s přítelem začli snažit) nebo jsem pořád těhotná ... Popř. je to blbá značka testů.
Díky za odpovědi 🙂
Take si myslim, ze MS to "vyresila" sama a ted klesa hladina hcg, proto ten duch...udelej si test třeba za tyden, to uz by tam nemelo byt nic videt. V opacnem pripade radeji na kontrolni UZ.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Asi bych šla k dr. Těhotenství mohlo být a HCG pomalu klesá po samovolném potratu, ale je potřeba, aby kleslo až na 0, jinak to může dělat problémy. A nebo pořád těhotná jsi, ale to bych řekla, že by asi ta čárka byla silnější.