Jsem těhotná? Poradíte, prosím?

verunqka
15. led 2021

Ahoj, jsem tady nová a potřebuji poradit.

Mám po ovulaci 4 dny.. Začaly mi otékat prsa, bolí i na dotek. Ale dva dny mám rozjezd asi zánětu močových cest. Ale ty mám často. Jenomže také zvracím. Mám 14 dní před menstruací. Pořád mám chutě na sladké, mění se mi nálady.
Myslíte, že je možnost být těhotná?

verunqka
autor
15. led 2021

Také nemám vůbec chuť na jídlo asi tři dny, jen chutě na nějaké sladké atd.

misu8
15. led 2021

4 dny po ovulaci se těžko mohou objevit těhotenské příznaky. Ty se začnou projevovat až když se začne uvolňovat HCG. Teď to nejspíš ještě ani není zahnízděné. A dříve, než jsou tyto příznaky pozorovatelné, odhalí těhotenství test. Ten 10 je opravdu hodně citlivý a detekuje už velice nízké hodnoty hcg. Do té doby bych jakékoliv příznaky přičítala PMS nebo třeba tomu zánětu nebo čemukoliv jinému. Navíc i kdyby to bylo těhotenství, tak může odejít s menstruací. Tak nezbývá, než třeba ještě tak 10 dní vydržet. To není tolik, vzhledem k tomu, že těhotenství obvykle trvá 40 týdnů a furt se musí na něco čekata až porodem má člověk opravdu jistotu, že vše dobře dopadne.

jjasmina
15. led 2021

Tezko,máš vsugerovane pocity, takhle brzy to opravdu nefunguje, což nevylucuje možné těhotenství, ale na to je opravdu brzy

leniczka23
15. led 2021

Tohle bude spíš v hlavě holka, na těhotenské příznaky je opravdu brzo. 4 dny po ovulaci spí nemožné.

palja
16. led 2021

@verunqka já mám někdy od ovulace do MS těhotenské příznaky, i ty, které popisuješ, ale těhotná nejsem a projevuje se mi tak PMS

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru