Předem chci říct... ano vím, že bych si měla udělat test a nebo jít k doktorce, ale chci ještě počkat a jen radu od zkušenějších.
Už jednou jsem těhotná byla, ale bohužel jsem potratila v 6 týdnu.
S přítelem jsme měli chráněný styk, ale kondom vyklouzl a byl tam prd platný. Miminko chceme, ale chtěli jsme ještě měsíc počkat.
Styk jsme měli 29.6, nevím jestli to není brzo na příznaky, už se v tom celým motám.
Jediný co mě překvapilo je to, že jen co to jde, tak ležím a hned usnu. Jsem taková jakoby nemocná a furt jím. Bud jedno nebo druhý.
Je možné, že si to jen namlouvám, protože mám výtoky zapáchající a možno jen to jen nějaký zánět, břicho mám nafouklé. Mám cca 3 dny do menstruace. K tomu mám řídkou stolici (průjem). Břicho mě pobolívá, ale jen takový jednorázovky.
Asi před 4 dny jsem měla zvýšenou teplotu, ale ted je to už lepší.
Dneska jsem si i udělala párky s nálevem a cibulí a jak mi to chutnalo. Chutě nejsou tak hrozný, ale to množství co do sebe dám.
Jen bych chtěla poprosit jestli si myslíte, že je tu i malá šance, že jsem v tom a vaše názory.
Předem Vám děkuji za odpověď.
Take se nepriklanim k tehotenstvi. Vytok v tehotenstvi nezapacha.
Ovulace muže byt nepravidelna... ale výtok v těhotenství nemá žádný pach... navíc i na chute je myslím brzy a i na tu únavu. Já jsem mela pozitivní test asi dva týdny a až pak začaly tehotenske příznaky. ... chute nemá tedy do dnes ale nevolnosti a únavu jsem mela hodně ale nebylo to hned... spis bych řekla že máš nějaký zánět a možná na tebe i něco leze... ale jinak možné je všechno třeba Te to překvapí ...
Každý to má jinak 🙂 u prvního těhotenství jsem to na sobě poznala asi 10 den. Nedělala jsem si test ani jsme nějak extra Mimi neplánovali (nechali jsme na přírodě) takže jsem nevěděla kdy mám ovulku atd. Ale prostě najednou jsem se cítila jiná. Objednala jsem za 14 dní na gyndu u vchodu se mě sestřička ptala s čím jdu říkám sem těhotná a ona jak to víte a já prostě to vím a bylo to tak 🙂 A jak jsem to poznala? Byla jsem unavená, ráno jsem se probouzel s hladem a strašně mi smrdelo kafé (postupně víc a víc věcí)
Myslím, že tehotná nejseš. Já když mám před menzes, tak jím jak zjednaná, nafouklá jsem jak balón...
Prosim o radu, delala jsem si dnes test a byla sem si jista ze je tam ruzova carka, sice slabsi ale mela jsem pocit ze jsem ji tam videla, po 10 minutach ale zmizela uplne... cili asi tehotna nebude ze? Dekuju za radu
Já ta sebe mužů říct, ze jsem mela stejný příznaky - teplota, pocit ze na me leze chřipka, únava. Před očekávanou MS jsem dva dny ležela, v práci byla nepoužitelná. Chutě jsem teda neměla.. Ale nechci ti dávat plany naděje.. Ovulaci můžeš mít i 2x za měsíc a vůbec nemusi byt třeba 14.den. Já mám např ovulaci tři dny po skončení MS, a taky to je "divný" a neodpovidam tabulkami :D vydrz, udělej si test az ti MS vynechá. Držím palce - já to taky tak mela po potratu.. :(
@adelkaaa opakovala bych test zítra ráno s ranní moci a jela podle návodu 🙂
@adelkaaa Ahoj,mě to udělal Mamatest,a těhotná jsem nebyla.Udělej si další test,nejlépe jinou značku.
@prostejina Ano, ovulace může být dvakrát, ale ne v rozmezí několika dnů. Spíš je to v řádu hodin po uvolnění jednoho vajíčka. Protože pak už je hladina progesteronu příliš vysoká na to, aby mohlo dojít k ovulaci a ještě spíš k otěhotnění 😉 Po ovulaci přijde menstruace nejdéle po 16 dnech. Takže se podle toho zkrátí i cyklus, pokud přijde dřív 😉
Tak ted nevím, clearblue mi ukázal pozitivní výsledek, mamatest negativní.
@blueberry1 Kolik ti ukazuje Clear blue? Nebo nemáš digitální, ale ten obyč.?
@blueberry1 a clearblue ten digitální?Mamatesty jsou šunty,mě zas ukázaly pozitivní,a těhotná jsem nebyla.
Clerblue mi ukazuje 3+, ale zase mamatest mi ukazuje negativní výsledek a navíc MS jsem měla v pohodě, sice trvala asi 3 dny.. normálně mi trvá 5 dní.
@blueberry1 Tak to jsi v 5-6týdnu. Gratiluji. Clear blue je jistej.
Jsem uplně šťastná, už jsem se objednala k doktorce, aby mi to na 100% potvrdila. Hlavně ať se prcek drží a všechno je v pohodě 🙂 🙂 😔 Děkuju všem za pomoc.
@blueberry1 menstruace nekdy muze prijit, i kdyz tehotna si. Nekdo to tak ze zacatku ma.. Clear blue je podle me nejkvalitnejsi test, takze predpokladam, ze jsi tehotna..
@blueberry1 já bych taky víc věřila digitálnímu.Tak to gratuluji 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@blueberry1 Pokud jste měli sex 29.6. a menstruaci očekáváš za tři dny (tj. 21.7.), tak ovulace mohla přijít nejdřív nějakého 4.7. - takže si myslím, že těhotenství je velmi nepravděpodobné. Tyhle příznaky jsou spjaté i s blížící se menstruací a zvýšenou hladinou progesteronu. Můžeš si jinak udělat test, víc jak 18 dní po styku už by měl být pozitivní v případě těhotenství.