Prosím o názor. V sobotu k včeru jsme měli s přítelem sex, kdy “neco malo uteklo. V pondělí jsem dopoledne vzala Postinor. Jak jsem zjistila později, v sobotu jsem měla ovulaci. Teď jsem jeden den po očekávané menstruaci a nic(14dni po sexu). Udelala jsem si test…..
@kulisekkkk postinor nezabere vždycky a čím dřív ho vezmeš, tím líp. Tohle vypadá na těhotenství.
Něco málo v době ovulace a je to hned.... Vypadá to, že postinor na to byl krátký...
Zrovna jsem v 11tt i když jsem si včas vzala Postinor takže nejspíš si těhotná... Jen bacha na mimoděložní těhotenství,je to více než časté. Mě kvůli tomu objednal gynekolog dřív než by objednal pacientku bez Postinoru 😁😁 hodně štěstí 🍀
@kulisekkkk pokud jsi si ho vzala až po proběhnuté ovulaci,kdy už se vajíčko zahnízdilo,tak už bohužel bylo pozdě.
@kulisekkkk vypadá to na těhotenství jsou tam jasne // zavolala bych k lékaři aby se na vás podíval a uvidíte co poví ...
@kulisekkkk tak to opravdu vypadá, že jde o těhotenství, tady to není žádný duch, který se musí hledat.. Určitě si zavolej k doktorovi, s postinorem zkušenost nemám, ale určitě bych to co nejdříve konzultovala s doktorem... těhotenství tedy není žádoucí předpokládám ...
@vejuu98 Postinor funguje třemi způsoby takže je jedno v jaké fázi si ho žena vezme. Když si ho vezme před ovulací tak zabrání tomu aby ovulace proběhla,když při ovulaci tak zabrání spermiím v oplodnění a když si ho vezme po ovulaci tak zabrání v uhnízdění vajíčka do děložní sliznice.
No nejspíš budeš těhotná. Ani postinor není 100% .
@karkulka1283 taky jsem ho před několika lety musela použít, takže vím sama jak funguje a ne každému prostě zabere.Ale pokud ovulace proběhla v době styku(sobota) autorka si ho vzala až pondělí,tak ji prostě jen nezabral, protože nejúčinnější je když se užije do 12h.
@kulisekkkk no vypadá to, že postinor opravdu nezabral 🤷♀️ každopádně bych kontaktovala gynekologa okamžitě, protože v takovém případě je prý vyšší riziko mimoděložního ....a pak také pokud bys chtěla případně podstoupit interrupci tak čím dřív, tím lépe 😉 na nic nečekej a volej gynekologa 😉
A proč si čekala až do pondělí?
Jak jsi nakonec dopadla?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No, vypadá to tak, že to těhotenství asi opravdu bude….. počkej dva týdny a dojdi si na gyndu, ať máš jistotu.