Dobrý den,
MS nepřicházelo 56dnů. Po měsíci zpoždění jsem se pomalu ale jistě začala radovat. Krom dlouhého zpoždění mě bolí prsa, podbřšek, střídá se žravost a nechutenství, stále unavená a často podrážděná. Navíc citlivější čich než kdy předtím. Testy zatím tři, ale vždycky negativní. Ale po 56 dnech se dostavilo krvácení. Zatím druhý den. Jsem objednaná na kontrolu zítra. Jestli krvácení nepřestane, stejně k Dr. půjdu, aspoň "na pokec". Ale myslíte, že můžu být těhotná? Příznaky jsou jasné, bolestí prsou a citlivostí čichu jsem si jistá , přes měsíc zpoždění, ale včera večer krvácení přišlo. . . HA neberu půl roku.
Také si myslím, že těhotná nejsi. Pokud sis udělala více testů, prokázaly by těhotenství.
Já mám takové pocity skoro před každou ms jako bych byla těhotná, ale podle mě si to člověk umí hodně dobře vsugerovat a pokud máš po takové době negativní testy a ještě krvácíš, tak si myslím, že to těhotenství nebude
Zajdi si na hcg z krve a budeš vědět víc.
Toto jsem běžné pocity při ms, také si myslím, že těhotná nejsi.
Po 56 dnech, kdy nepřišla ms, by ti dávno těhotenský test těhotenství ukázal. Myslím si, že těhotenství to nebude. ☹
Ruzne priznaky muzou znacit tehotenstvi ale i neco uplne jineho ;) to ze je citlivy cich nebo bolest prsou jeste neznaci tehotenstvi ale treba hormonalni nerovnovahu...podle me tehotna urcite nejsi
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Když máš negativní testy a menstruaci, tak s největší pravděpodobností těhotná nebudeš.