Jsem těhotná nebo nemocná?

niikiita
19. lis 2015

Ahojte, prosím o radu,či názor.
Prášky jsem přestala brát od 1 zaří(Jeanine)
Poslední Ms jsem měla ke konci září..
Bohužel Říjen /Listopad se mi zatim Ms nedostavila ( delala jsem si dva testy oba byly negativní)
Co se týče příznaků:/: ale odpovídaji , jsem strasne rychle unavena, mohla bych jenom spát celé dny,nic se mi nechce delat, bolest bricha, nafouklé bříško, také jsem pribrala asi 4 kg, prsa me ale nebolí jen ramena...,mam pořad chut na jídlo, když se nenajim jak mam tak je mi uplně blbe :( a to nikdy nebylo vzdy jsem se nasnidala a obedvala treba kolem 15-16 a nic tedka pokud se nenajim kolem 13 tak je mi zle..., také mam navaly horka, nektere dny spim jak zabita, jine nemuzu v noci usnout nebo se porad probouzim (nespavost)..

Vubec nevim co mam delat ....proste bud je to tema vysazenyma praskama, nebo nevím co se semnou deje.
Už jsem chtěla jít k doktorovi ,ale problém je ten ,že momentalně bydlím 300km od svého doktora a jiny me vysetri pouze pokud se zaregistruji u nej tak jsem se rozhodla ,že jestě počkám)!.

dzogobela
19. lis 2015

@niikiita Já po vysazení měla cyklus 68 dní a MS se dostavila až po vyvolávací injekci od doktorky. Druhý cyklus 45 dní a MS taky až po inejkci. Až minule mi po 40 dnech MS dorazila sama... takže doporučuji si k doktorce zajít. Těhotná pravděpodobně nebudeš. Případně zkus kontryhel a nějaké další podpůrné doplňky...

macela34
26. lis 2015

Já měla tyhle příznaky po vysazení. Mě i bolela prsa,byla,sem nafoukla, zvracela jsem po ránu a dokonce mi dělali zle i různé vune. Jsou to rozvážně hormony. Trvalo mi pul roku nez jsem se toho zbavila.

macela34
26. lis 2015

@macela34 ne rozvážně ale rozhazene hormony

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru