Jsem těhotná nebo ne? Zpožděná MS, test negativní

maja521996
12. bře 2015

Zdravím dámy.🙂 jsem maminkou již skoro 5 měsíců 🙂 dcerka bude mít 29.3 5 měsíců 🙂 po 6 nedělí jsem dostala menstruaci hned a tak to šlo pravidelně 🙂 poslední menstruaci jsem měla na konci ledna a do teď nic.Dělala jsem si těhotenské testy 2 krát a negativní.Antikoncepci sem nebrala ale presto si myslím,že těhotná být nemůžu protože ani nějaká šance nebyla.Ale i tak mám pořád ten strach.V poslední době jsem byla ve stresu přítel byl v nemocnici po pracovním úraze a dále byl na operaci. Je to horník tak ten strach mám pořád,tak mě napadlo že na menstruaci má vliv také stres atd..dámy poraďte děkuji vám za odpovědi 🙂

leniczka23
12. bře 2015

@maja521996 No dojdi si za pipkařem,co víc říct..zřejmě ti píchne vyvolávačku..

lencak80
12. bře 2015

Pokud víš, že těhu být nemůžeš, tak se hoď do pohoy a uvidíš že dorazí, je možné že to máš jen rozhozené. A stres tyto věci opravdu ovlivňuje.

lolita88
13. bře 2015

pokud se mohu přidat do diskuze...neuvádíš, jestli kojíš. To je dost podstatné. Při kojení je menstruace nepravidelná. Já ji při kojení na chvíli měla a pak zas několik měsíců ne. Taky jsem někde četla, že při kojení se otěhotnět dá a test může vycházet falešně negativní vlivem hormonů z kojení. Nemám to podložené. Já po prvním miminku antikoncepci nezačala vůbec brát, ani jsme si nedávali pozor a neotěhotněla jsem. Znám ale kamarádku, která to měla naopak! a její děti nemají ani roční věkový rozdíl🙂 😉
Dej pak vědět, jestli budete mít další přírustek🙂. Asi to zjistí jen doktor...:/ Já teď taky nevím, jestli mám věřit testům. Mám jeden den zpoždění. Namátkou jsem koupila a vyzkoušela testy. A jsou pozitivní!!! Oba!!! 😝

leniczka23
13. bře 2015

@lolita88 Gratuluju..😀 😀

lolita88
13. bře 2015

Děkuji..🙂

lolita88
13. bře 2015

nechce se mi tomu věřit. 😀 Musím k dr. :/ Achjo.
Ještě k tomu jsem je dělala teď večer 😕 hladina hcg je nejvyšší ráno, nejlepší je testy dělat ráno 😀 , jak všude doporučují.... 😕

maja521996
autor
22. bře 2015

Kojím od začátku menstruaci stále nemam 🙂 testy jsem udělala už 4 a všechny negativní k doktorovi se mi nechce cítím se dobře 🙂 takže si myslím,že to bude kojením no vážně nevím :D jinak velká gratulace 🙂

luckkaa
23. zář 2015

Ahoj chtela bych se zeptat mam 1 den pred ms a nemam bolesti prsou ani bricha. Ja bolesti mivam uz tyden pred ms ale ted je nemam nevite cim to muze bejt?? Tohle mam prvne

moulinkaa
24. zář 2015

@luckkaa Neboj se dopředu, právě tenhle stres může ms ještě víc oddálit. Stejně se teď nedá reálně nic jiného dělat, než počkat, zda/kdy se ms objeví. Může to ovlivnit sousta faktorů, včetně předčasné paniky apod. Koukám, že jsi psala včera - je něco nového?

bartovka83
25. zář 2015

Prosim o radu. Netyka se to primo me, ale me kamaradky. Dnes ma 34 den cyklu, menstruace se nedostavila. Vcera byla na gyn. kvuli mykoze, Dr. ji udelala utz. a rekla, ze na 90% tam vidi pocatek tehu. Je tam krasne videt mala tecka a pry by to velikostne odpovidalo, ze otehotnela pred 14dny. Testy ji vsak porad vychazeji negativne. I ten digitalni? Co si o tom myslite? Stalo se vam to nekomu taky? Je ztoho chudak na nervy. Miminko si prejou. Dekuji moc za odpovedi.

ty_na
25. zář 2015

@bartovka83 Ahojky, dle mě se každým dnem testy stanou pozitivními.. A pokud jí i dr řekla, že tam něco vidí, tak bych se nebála. Ale proč ji doktorka neposlala na hcg? Měla by to jisté hned 🙂

bartovka83
25. zář 2015

@ty_na Tak to nevim. A to delaji primo v ordinaci? Ona ji pozpovala za tyden na kontrolu jestli to roste a ze pry si muze v pondeli zkusit test. Ona to samozrejme nevydrzela a udelala si ho dneska rano, proto si myslela, ze 34 den cyklu by to mohlo ukazat alespon ducha.

ty_na
25. zář 2015

@bartovka83 Vypíšou jí žádanku na krev a ona si dojde normálně do laborky. Výsledky jsou v ten den. Akorát za to asi něco zaplatí, ale to si nejsem jistá. No, také bych počkala do pondělka. Pokud je těhotná 14 dnů ( to by byla v nějakém čtvrtém týdnu těhotenství a to fakt nemusí ještě nic být vidět), tak je to opravdu rané těhotenství a na testu se mohou // ukázat prostě ještě o něco déle 😉

bartovka83
25. zář 2015

@ty_na aha, tak proto. Laborku tam nemaji, musela by ji poslat do mesta a to ji asi zatim prislo zbytecny. Ja jsem ji taky rikala, at je v klidu, ale ona porad mysli na to, ze je neco spatne.

ty_na
25. zář 2015

@bartovka83 Ať se nebojí. Bude to tak, jak má být 😉 Já jsem si dělala test a byly tam // jak dálnice. Druhý den jsem šla ke gyn a byla jsem 5+2tt. Řekl mi, že je to opravdu chvilkové těhu, že je tam jen gestační váček bez žloutkového váčku, že to klidně může odumřít. Další kontrolu jsem měla o tři týdny později a bylo již vidět bijící srdíčko. Takže z toho plyne, že je lepší jít pro potvrzení těhotenství ke gynekologovi déle, protože tam opravdu nemusí být nic vidět a zbytečně je ženská vystresovaná.
V pondělí ať udělá kamarádka test a uvidí.

bartovka83
25. zář 2015

Dekuji, vyridim 🙂. ja jsem prave vzdy sla a uz jsem rovnou videla srdicka, takze s timto nemam zkusenost.

ty_na
25. zář 2015

Není zač, snad jsem aspoň trochu pomohla. Hezký víkend 🙂

luckkaa
25. zář 2015

Moulinkaa ahoj diky za radu a ptedstav si ze nic noveho jen malinko. Ale fakt hrozne malinko ale ms nikde

luckkaa
25. zář 2015

Moulinkaa ahoj ato hrozne malinko sem myslela to ze me boli prsa dneska

nick1234
29. zář 2015

Mám nepravidelnou menstruaci - cca po 33 dnech, minulý měsíc jsem ji měla ale až po 40. dnech. Byla jsem na gynekologii, už jednou jsem to řešila s doktorem, když jsme se loni začali snažit o miminko, jestli je normální mít cyklus po tolika dnech (to jsem měla ms po 40ti dnech), kdy mám vlastně tedy ovulaci apod...předepsal mi duphaston, jenomže zrovna měl přítel zdravotní problémy a půl roku byl v nemocnici, poté rekonvalescence apod...takže jsme ani nevyzkoušeli jestli to funguje (předepsal mi ho na 3 měsíce). Teď se od srpna snažím znovu otěhotnět, poslední MS jsme měla 24. srpna, před tím 15.7., aktuálně jsem měla ms dostat 26.9., ale zatím nic.. emoticon když jsem byla na začátku září u gynekologa, tak mi znovu předepsal duphaston (opět na 3 měsíce), který mám brát 16. - 25. den cyklu, a kdybych mezitím otěhotněla, tak že ho mám brát i tak, že to plodu prospívá na udržení.
Máte někdo podobnou zkušenost, nebo pro mě radu, kdy začít tedy brát, pokud ms nepřijde, a jaká je šance, že bych mohla být těhotná? Děkuji za odpověď

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru