Ahoj chtěla bych se zeptat jak již mnozí vědí tak se s manžele msnažíme o miminko takže od záží neberu HA a minulý měsíc mi přišla menstruace o 2 dny dříve potom den po ovulaci sem začala špinit ale nebyla to krev jako při ms a teď v neděli 10.4. sem měla dostat menstruaci ale ještě sem jí nedostala tak jsem si udělala dnes ráno těhotenský test a ale ten mi vyšel negativní a tak se chci zeptat je možné že jsem těhotná i když mi těhotenský test tvrdí opak ?
Myslím si, že ne. Já jsem měla pozitivní test už 3 dny před očekávanou MS 🙂 a to jsem měla krátký cyklus, jen 25 dní.
Zkus si jeste udelat test treba za 3 dny, kamaradce vysel pozitivni test az po tydnu zpozdeni.. Ale radeji bych si moc nedelala plane nadeje ;) Drzim palce at se to brzy povede ;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Když se dívám na tvůj online ultrazvuk, tak těžko říct... Sorry, ale toto je 50 na 50 a odpoví ti jenom lékař příp. za pár dnů znova zkusený těhu test.