Ahojky holky chci se optat
3 dny po ovulaci šílené křeče
Už předtím mi ukázal test slaboulinkou čárku po ovulaci jsem zkoušela další a už tam je duch myslíte že muzu být tehu?
@merope mám měsíc a půl po zánětu měchýře
Jinak mám motání hlavy závratě zimnice teploty 37,5 bolení v krku
@merope pardon od 28.10. Po ovulaci spletla jsem se
@marketa123123 veškeré testy jsou negativní
Udělej si test tři dny poté, co měla přijít mensruace, pokud nepřijde. Nelov duchy, zbytečně se nervuješ.
@rebe jen mi to bylo divné 🙂 včera jsem měla byli výtok hustý a dnes ridky proto se ptám jen abych věděla už jsem po jednom dítěti toho mám už doma 3,5 roku 🙂 a
@marketa123123 to vše může bejt taky od nemoci cyklus může bejt mimo provoz počkala bych do Ms datumu kdyby jste měla tt příznaky na testu by byla dalnice - testy jsou negativní ....
Negativni
holky tak ve stredu spineni a malinko krve 14.11. ma prijit MS tak jsem zvedava nikdy jsem pred MS nespinila vzdy jsem mela hned cervenou ...tak nechapu
@lencaa11 tak na GYnde vse v poradku zadny problem jento spineni ted plus malinko krve ve stredu druhy den uz nic nikdy jsem pred MS nespinila vzdy jsem mela jen cervenou,,,vim zekdyz se mi narodil prvni syn ze jsem spinila a MS nikde ale toto fakt nevim
@marketa123123 tělo není stroj někdy prostě od stresu ,nemoci atd...udělá odbocku mimo já to měla pár let spineni před Ms byla to nerovnováha hormonů
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
3 dny po ovulaci to ještě tělo ani neví (zaručeně ještě není blastocyta), hledej příčiny jinde