Ahoj, od 14.6. jsem měla menstruaci, která trvala do 17.6. 18.6. jsem měla nechráněný pohlavní styk. Zhruba po 16 hod jsem si vzala pilulku "po". Od 23.6. mám opět menstruaci, stále trvá a je poměrně silná.
Je možné těhotenství pokud takto krvácim? Těhotenství si nepřeji, byla to chyba, ale už se stalo.
Myslim ze je velmi nepravdepodobne, ze bys hned po konci ms otehotnela a byla tehotna i pres pilulku po i pres krvaceni. S nejvetsi pravdepodobnosti hranicici s jistotou tehotna nejsi. Taky si myslim ze ti pilulka rozhodila hormony a proto ms driv.
Pokud te uklidni videt negativni vysledek na tehotenskem testu, tak si ho 2-3 tydny po tom nechranenem sexu udelej…
Tohle je dusledek pilulky. V nekrerych pripadej dojde k rozhozeni cyklu aby z tebe vyplavilo vse a nezustalo nic. Krvacis po potratove pilulce abys nebyla tehotna. Pillulka zabrala jak ma. Tehotna nebudes. Probiha cisteni tela.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Může to bejt od té pilulku rozhozený cyklus vyvolaný Ms