Zdravím, sice jsem byla už dvakrát těhotná vždy jsem věděla že to vyšlo že jsme se o to snažili, dvě už máme holky tak už se nesnažíme, ale teď poslední měsíc mám takový divný pocit jako sice test je negativní ms dostávám vždy po 28dni sice minuli měsíc přišla po 32dnech ale došla a teď přišla taky tak 28dnech ale za poslední měsíc jsem nečekaně přibrala o 2kg i mám trošku větší břicho i přítel se divil....což je u mě neobvyklé většinou i mi doktor na endokrinologii říkal že jen hubnu ještě před 2mesici jsem měla 64kg a teď dnešní váha 66,2kg a mám větší chuť až mě to zaraží...tak se. Chci zeptat zda mám plašit nebo ne? Prosím žádný rypani....
Tady ti asi těžko někdo něco vyvěští
Pokud byla ms, test negativní, nemyslím si že jde o těhotenství.
@lucinkaab ano znam holcinu, ktera mela negativni test, ale ms nedostala a tehotna byla… kamaradky sestra pred 3 lety zjistila tehotenstvi az v 8 mesici, ale myslim, ze si nedelala test…ja jsem mela ms a tehotna jsrm byla, ale poznala jsrm to a vysel mi test…..ale konkretni pripad, ze by byla ms a negativni test neznam. A pokud ti v jinych tehotenstvi test vysel… tak by ti podle me vysel i ted
@lucinkaab Menstruaci jsi měla, test negativní, tak se ptáš nač???Nejsi těhotná.....
@lucinkaab ne každé zvětšení břicha nebo nevolnost je těhotenství
@katherine177 to je hodne zajímavý no uvidím co tento měsíc vše ukáže a projeví
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Není jednodušší si koupit test?