Jsem těhotná nebo ne?

00pruchovam
21. lis 2016

Ahoj...
Ráda bych znala Váš názor...
S přítelem jsme cca před měsícem měli sex..udělal se do mě ..(měla jsem den před plodným dnem)
S cílem,že budeme mít miminko ..
Od té doby jsem začala pozorovat takové příznaky..začaly se mi dříve a více mastit vlasy..bez chuti na sex,hlad..jako kdybych byla bezedná...pak naopak nechuť k jídlu..únava a spánek,teď naopak únava,ale nespavost .
Menstruaci jsem měla dostat dnes,ale ještě se nedostavila..
Dělala jsem si test,protože jsem nemohla vydržet a protože mám test,kde je napsáno v jakoukoliv hodinu.
Byl negativní .... ☹
Prsa mě sice nebolí,zato ale mi vylezly bradavky a jsou takové tmavší (prsa mám i prý větší)
Břísko mám už jak kdybych byla v několikátém měsíci...hledala jsem a vím,že kdybych byla těhu,nebylo by to z růstu miminka,ale zatím jen nafouknutí.
Špatně mi není a nebylo.
Prosím o radu či názor.
(Toto se děje s mým tělem,takže to,že je něco blbost prosím nepište) :(

leniiid
21. lis 2016

Mozek dokáže mocné věci... znám z vlastní zkušenosti..

alilisi
21. lis 2016

Tak na tohle nikdo odpověď nezná, musíš vydržet a zkusit test za pár dní... Já si kolikrát příznaky normálně vsugerovala.. Držím ti palce ale musíš fakt vydržet a znovu zkusit test..

megynka13
21. lis 2016

Na tohle ti bohužel nikdo neodpoví. Člověk si spoustu věcí může opravdu vyloženě vsugerovat, takže bych vůbec nebrala v potaz nějaké mastné vlasy apod. Navíc každý těhotenství vnímá jinak, někdo nemá příznaky vůbec žádné, někomu je špatně apod. Ale myslím, že takhle brzy bys to vůbec nepoznala ... je hloupost, abys měla už velké břicho apod.

00pruchovam
autor
21. lis 2016

Když bych si udělala test ráno..mohl by být pozitivní?

damae
21. lis 2016

@00pruchovam Tak určitě víš, že jsi perfektně popsala první těhotenské příznaky. Problém je, že všechny mohou nastat i z jiných důvodů, než těhotenství - já třeba jsem mívala střídavě víceméně všechny, když jsem si moc přála být těhotná...
Test ještě může za pár dní zpozitivnět, nebo taky ne, no... V téhle fázi ti bohužel asi ani doktor nic neřekne. Nejspolehlivější je chodit pravidelně na odběry krve - tam budeš vědět, na čem jsi (jako samoplátce je jeden odběr do 200 Kč).

00pruchovam
autor
21. lis 2016

Hloupost to není ;)

damae
21. lis 2016

@00pruchovam Ten rozdíl v testu ráno/večer/přes den za mě nikdy nebyl zas tak významný...

megynka13
21. lis 2016

No a já tvrdím, že to hloupost je (pokud to bylo myšleno na můj příspěvek). Každopádně vymluvit si to asi nenecháš, i tak ti nikdo ale nedokáže odpovědět. Teď by ti nic neřekl ještě ani doktor, je to prostě moc brzy. Maximálně odběry krve.

00pruchovam
autor
21. lis 2016

Tak jelikož jsem jinak vážně hubená,tak vím jak to je

megynka13
21. lis 2016

Tak já tu nemluvím o přejedení ani o nafouknutí. Mluvím tu o větším bříšku z těhotenství 🙂 Nemáš zpoždění ještě ani jeden den ... a jak už se to psalo, psychika dokáže divy. No každopádně komu není rady ... takže krevní testy ti jistě odpoví nejlépe.

tammm
21. lis 2016

@00pruchovam takové příznaky mám každý měsíc 🙂 jen ms se ještě neopozdila ani o den, takže vyčkej.Nafouklá bývam před ms.

blecha94
21. lis 2016

Pokud na testu nebylo nic dneska, nebude na něm na 90% nic ani zítra. Jestli chceš den co den lovit duchy, prosím, ale asi bude lepší týden počkat a pak zkusit štěstí. Za týden už by tam čárka měla být na každej pád, pokud jsi v tom.

A nesleduj se, všechno, co popisuješ, může být těhotenství, ale taky blížící se MS. Navíc si toho ženská spoustu umí vybájit, hlava je mocná - některé ženy si umí těhotenství tak vsugerovávat, že se jejich tělo jako těhotné začne chovat, ačkoliv těhotné nejsou. Je to taková lidská falešná březost. ;)

Dej si týden klídku a pak testuj.

monikaa_p
21. lis 2016

@00pruchovam Mohl. Kup si citlivost 10.

kristynabayer
21. lis 2016

Muze to byt tehotenstvi a nemusi. Nicmene tady nikdo nejsme vedma (nejspis), takze ti to tady nikdo nerekne. Podobne priznaky jsem ja mela uz nekolikrat a zatim nic z toho. Ted mam 3.den zpozdeni a priznaky zase uplne jine nez doposud, takze se neda rict nic. Za par dni zopakuj test, nebo si nech nabrat hCG.

misulinka44
21. lis 2016

@00pruchovam já nějak nerozumím tomu,ze před mesicem jsi měla sex den před plodným dnem... a ms měla dorazit dnes??? Jak dlouhy cyklus mas prosimte? A sex pak ještě někdy byl? Pokud ne tak těhotná nejsi... jestli ano,tak sance samozřejmě je. Jinak test udělej ráno z ranní moči,pokud nebude ani náznak čárky,tehotna nejsi.

00pruchovam
autor
21. lis 2016

Takze kdyz jsem si udelala test k veceru a byla nega..tak je mozne,ze si ho udelam rano a bude pozitivni?

lichtakova
21. lis 2016

@00pruchovam mozna je skoro vsechno 😉. Taky zalezi,co ty povazujes za "pozitivni" a "negativni" (jakoze nekdo bere "duchy" jako + a nekdo naopak).

damae
21. lis 2016

@00pruchovam Leda pokud to bude jiny, kvalitnejsi, test... jinak tomu dej aspon 48 hodin...

aleenka1234
21. lis 2016

Já jsem si dělala test ráno, ale neee úplně ráno, už jsem byla ráno na toaletě. Pak jsem odvezla děti do školy, zašla koupit test a udělala ho. Hned se zabarvil. Já si test hned z první ranní moči nestihnu udělat ;) Jinak, držím palecky.

jade85
21. lis 2016

@00pruchovam najdi si neco jineho, na co budes soustredit svoji pozornost a energii, prace, skola, kamaradi, domacnost, vanoce, cokoliv. Pockej minimalne tyden, pokud se MS nedostavi, pak teprve udelej test. Je uplne zbytecny se s tim takhle den po predpokladanem terminu MS stresovat, pokud bys opravdu byla tehotna, musis byt hlavne v klidu a myslet pozitivne, tak se snaz 🙂

lucie7411
22. lis 2016

Nečetla jsem všechny komentáře, ale tyhle příznaky mám do doby kdy jsme se začali snažit, je to psychika....prostě mozek něco chce...bohužel to také tak mám, samozřejmě Ti přeji aby ti to vyšlo !

journals
22. lis 2016

Hlavně bych se na tvém místě asi uklidnila. Počkej pár dní, však ono se ukáže jak to doopravdy je 😉 ale spíš si myslím, že podle toho jak to popisuješ je to psychika a vsugerované příznaky...

tinaprofi
22. lis 2016

falešná březost 🙂))) držím ti palce, to klapne neboj, jednou jo

tesarovani
22. lis 2016

Kdyz jsme se zacali snazit o mimino, mela jsem kazdy mesic zaruceny tehotensky priznaky. Podle me je to tim, ze se zenska zacne vic sledovat. V tuhle dobu je navic na nejaky priznaky brzo. Kdyz jsem otehotnela, tak jsem to zrovna ten mesic nejak vypustila a "zarucenej" priznak nebyl ani jeden. To, co popisujes, muze byt i stav pred menstruaci, ale kdo vi. Bud udelej za dva dny dalsi test nebo si skoc na krev.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru