Ahojte, holky. Chci se zeptat, co si o tom myslite. Mesic zpatky jsme zacali s manzelem se snazit o miminko. Menstruace nedorazila, uz dva tydny me boli prsa, hlavne rano a navecer, trochu se zvetsily. Delala jsem si test, pridavam fotku. Uz roky jsem byla zavysla na kave, mohla jsem ji pit 5x denne a ted mi nechutna a mam k ni odpor. Podle me dost priznaku a taky ten test, ale nejak tomu nemuzu uverit. Moc jsem snila o diteti a manzel nebyl pripraven, ted ale kdyz jsme s tim zaceli, zeby se to hned podarilo? Holky, co si o tom myslite?
Podle toho, ze mi prestala chutnat kava, jsem poznala, ze jsem tehotna. A to jeste pred terminem ms. Jsi tehotna, gratuluji, mas jasne priznaky a test to jenom potvrdil. Preji krasne tehotenstvi.
Silna dalnice jak z Prahy do Brna. To vis ze se vam to povedlo napoprve 🙂 gratulace.
Se mi porad chce brecet... Z radosti, ze strachu a ani sama nevim, z ceho.
Dekuju za odpovedi
Taky jsem to s tou kavou tak mela 😀 Kdyz vidim tenhle test, tak nemuzu jinak nez GRATULOVAT! (a tak trochu i zavidet ten uspech na prvni pokus 😀 )
Mohlo to byt biochemicke tehotenstvi
Jestli z druhého testu nebylo nic, tak to mohlo být biochemické nebo prý některé testy tak reagují na změnu hormonů před ms
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
tak to jste fakt šťastný par..ze v am to vyšlo na poprvé. potichu gratuluji🙂)