Jsem těhotná? MS po vysazení HA dorazila o 2 dny dřív

vydesena
26. zář 2014

Ahoj holky,

omlouvám se všem snažilkám nicméně mám problém. Děsím se toho že jsem těhotná (je mi 17). Ze zdravotních důvodů jsem řádně ukončila HA,na začátku srpna s normálním cyklem následně jsem měla MS 31.8 s tím že další měla přijít až 28.9. 12.9 (pravděpodobné plodné dny - ovu jsem nikdy nekontrolovala) jsme měli styk s kondomem, ale nemohu vyloučit kapičky lásky na prstech nebo tak (pravděpodobnost je ale asi malá). Od té dobry trpím utkvělou představou že jsem těhotná což me šíleně děsí. Včera večer jsem dělala clearbluedigital test s výsledkem negaitní - 3 dny před plnovano MS. MS jsem dostala dnes. Mám hrůzu vzhledem k tématům že MS a posun MS o dva dny dříve je naprosto normální i v těhotenstv. Vzhledem k vysazení HA bych myslela že mrška přijde spíš později než dřív. Jiné příznaky nemám.

Holky pomozte - co myslíte?

Díky V

linduskap
26. zář 2014

Sto pro tehu nebudes ....to by muselo byt podle me hodne velke stesti... Otehotnet pres kondom, test negativni a jeste abys to dostala... pro jistotu si udelelej treba jeste jeden test, az Ti MS skonci 🙂

vydesena
autor
26. zář 2014

Díky @linduskap mám z toho normální schýzy nejím nespím rodiče se ptají co se děje.... jsem extrémně nápadná 🙂 ve škole nevnímám v podstatě pro mě 16 září skončil svět a já nevnímám a nevím co se děje.. (vždycky jsem chtěla HA a teď jsem byla donucena jí ukončit). V podstatě pročítám koníka...a když kombinuji že to jde i z kapiček lásky, že se to nemusí z testu zjistit dlouho, že se může menstruovat atd ze všeho si beru jen to horší...ty nejnepravděpodobnější možnosti jako že 100% budu ta z 0,0000001% 🙂 kterým se něco takového povedlo. Testy v MS dělat nechci ale příští týden si do středy skočím na HCg na krev....

V

dora13
26. zář 2014

Nejsi tehotna 🙂 Fakt se neboj.

linduskap
26. zář 2014

To by ses musela bat kazdy mesic 🙂 :* :D i pres HA se da preci otehotnet 🙂 ... My se zase naopak o prdolu snazime a mam presne to same, vsude vidim priznaky :D ... Bude Ti sto pro bohate za tyden stacit TS 🙂 ... Diky HA to budes mit ted proste trosicku rozhazene 🙂 ... Drzim palce, at to pro Tebe dopadne dobre 🙂))

pankafe
26. zář 2014

@vydesena Za 1) máš všechny příznaky toho, že těhotná skutečně nejsi. Za 2) moc čteš (to říká ta pravá, já mám všechno pročtené odshoda dolů a odzdola nahoru 😀 ). Za 3) chápu, že jsi vyděšená, na tvém místě bych to asi prožívala podobně.

vydesena
autor
26. zář 2014

Mě by holky zajímala jedna věc víte o někom kdo měl po HA (myslím řádně ukončené tedy ne někdy v půlce plata) cyklus někdy i mírně kratší....většinou jsou delší až výrazně dlouhé.

V

pankafe
26. zář 2014

@vydesena Já jsem brala HA zcela nepřetržitě 10 let, neměla jsem přestávku ani na měsíc. Vysadila jsem ji před rokem a půl a cyklus mám úplně v pohodě po 28 dnech, jen jednou přišla MS asi o den-dva dřív (právě někdy čerstvě po vysazení) a jednou zase asi o 4 dny později. Jinak je přesná jako hodinky. Takže klidně můžeš dostat po vysazení MS dřív, později, další měsíc zase úplně jinak a může to trvat, než se tělo srovná. Neboj 🙂

kija
26. zář 2014

@vydesena Klid, těhotná nejsi, máš MS, negativní test, chráněný styk... Po ukončení HA můžeš mít cyklus delší ale i kratší, každý na to reaguje jinak 😉 MS v těhotenství není zdaleka tolik běžná jako vynechání MS.

alenka_p
26. zář 2014

Uklidni se, přece nebudeš dělat testy každý měsíc...MS v těhotenství je spíš vzácnost, a těhoteství po chráněném pohlavním styku taky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru