Ahoj holky, chtela bych vas poprosit o radu, s pritelem jsme se rozhodli, ze bychom chteli miminko a je to uz rok, co jsem vysadila antikoncepci. Nemohla se mi poradne rozbehnout mela jsem nizkou sliznici, takze jsem na vse dostala hormony. Po tom, co jsem rekla doktorovi, jsem pred mesicem dostala clostilbegit, ktery jsem brala od tretiho dne cyklu pet dni. Od vcerejska me pali pri curani a objevila se mi trochu krev v moci, cetla jsem, ze to muze byt prvni priznak tehotenstvi, co myslite? Ja nikdy nic podobneho nemela a na nic netrpim, tak mi je to strasne divne. Dnes jsem dostala antibiotika a bojim se. Dekuju! Omlouvám se, písu z telefonu a neni to ono.
ano, taky bych řekla, že to bude spíš zánět močáku
Nic proti,nechci byt hnusna,ale pokud si myslis ze paleni a krev v moci je priznak tehotenstvi,tak deri jeste nemej 😊
zánět močáku jak vyšitý.. pokud jsi dnes dostala ATB, tak ti to měl lékař říct, že je to zánět a ne těhotenství, ne?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj 🙂 to co popisujes bych spis oznacila za zanet mocovych cest/mocoveho mechyre 🙂 doktor bude moudrejsi 🙂