Zdravím,jsem poprvé těhotná,mám 4 dny zpoždění a testy takto ☘️ Je to v pořádku? Mohu už zavolat na gynekologii? 🙂
Je to ok ono test toho stejně moc neřekne zavolat k lékaři už můžete objednat se tak na 6-8 týden to úplně stačí
Ahoj, klidně už zavolej 🙂 testy jsou krásné.. sestřička se zeptá na poslední menstruaci a podle toho tě objedná 🙂 moc gratuluju 🍀
Děkuji holky a dnes zavolám a objednám se 🙂🙂
No jasně, to jsou krásné ukázkové pozitivní testy. Na první pohled je to jasné 🙂
@magola děkuji mám radost ❤️
Zdravím testy mám ukázkové. Dálnice hned po ponoření. Jen jsem doma a marodím nemůžu čekat na 6-8 týden, jelikož jsem byla v práci. Zvedáme tam 20+kg nad hlavu, nebo suneme velké díly. Chemikálie, ředidla, rozpouštědla, primery aj sracky. V práci mě pichalo v podbřišku. Ačkoli jsem to řekla šéfovi, že mám pozitivní testy, že bych ráda lehčí práci...tak mi vyhověno nebylo. Marodím a jdu na gyndu 5 týden 4 dny.
@pspa pokud ti zaměstnavatel nemůže dát lehčí práci nechápu proč jsi šla na nemocenskou . Okradas se o peníze . V případě, že zaměstnavatel nemá pro ženu vhodnou práci, na kterou by mohla být převedena, jde o překážku na straně zaměstnavatele. Těhotná žena pak zůstává doma se 100% náhradou mzdy.
Taková má malá rada
@vlasta1981 nepřicházím o peníze. Pracuji v zahraničí. 100% pobiram prvních 6 týdnů pak si marodku přebírá zdr.pojistovna, pak se jde s % dolů. ale chci to vyřešit zákazem práce. Zítra jedu za podnikovým lékařem. Už mám papíry. Dík za komentář.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, jj, je to v pohodě 🤩 Přikládám svůj test 3 den zpoždění 😄 chtela jsem taky pozorovat, jestli a jak sílí čárka a ona už jaksi neměla kam sílit 😆 druhy den zpozdeni jsem si taky dělala CB a bylo tam 2-3. Me pak zpětně došlo, že jsem měla ovulaci už nějaký 9-10 DC.
Objednej se a držím palce - tohle vypadá moc dobře 🥰🥳