Jsem těhotná? Je to možné?

frantadobrota
1. srp 2019

Holky ... Prosim o co nejvíc názoru.
Přítel to omylem pustil ... 2 dny na to plánovaná ms ale kratší. Jsem 4 a půl měsíce po porodu. Cca 4 den po "napuštění" začal prujem s bolestmi celých střev.... Dnes je to 3 den, co ten průjem mám, pořád bolí břicho a ráno jsem málem i zvracela .... ms prakticky pryč (mívám ji 7 dní!) Můžu být těhotná ???

aselluska
1. srp 2019

Po 4 dnech od styku se těhotenství nemůže projevovat, sotva by se začalo uhnizďovat. Průjem, bolest břicha a pocit na zvracení bude střevní chřipka.

frantadobrota
autor
1. srp 2019

@aselluska pevné v to doufám ! 🤞🤞🤞🤞

sudylichozrout
1. srp 2019

@frantadobrota spis budes mit nejakou strevni virozu. Mimochodem, pokud nechcete ted dalsi dite, proc se, pro pana krale, nechranite?

frantadobrota
autor
1. srp 2019

@sudylichozrout já nesmím žádný hormony a on odmítá cokoliv pro sebe ... Je to trošku těžší ...

sudylichozrout
1. srp 2019

@frantadobrota Aha. Mno, tak to je blbe. Trochu sobecek, coz?
Zkus nehormonalni telisko.

frantadobrota
autor
1. srp 2019

@sudylichozrout je ... Tělísko se chystam, ale řekli mi že můžu až 4tou ms protoze bych si ho vykrvacela měla jsem ze začátku veliké problémy. Chtěli mi ji zastavovat už operativně protože už nebyla možnost jak mi to zastavit. Bylo to šílený. A teď jsem měla už jít ale zase sem nebyla protože jsem nevěděla jestli nejsem v tom .... O mě se otře chlap a je to tam 😥😥😥😁 malá taky vůbec nevím jak vznikla. Pravděpodobně z preejakulátu protože se neudělal do mě ani jednou jedinkrát .... Jen doufám, že tam fakt není.... Na potrat bych nešla a milovali bychom ho stejně ale je to moc brzo po porodu ... Ale když už by bylo, tak co ... Stejně bych s tím nic neudělala 🙂 dostat to prý můžu i přes to že by se případne uhnizdovalo..... Že prý ms z jednoho vaječníků a oplodnění ve druhém nebo co :D nikdy jsem to nezkoumala

sudylichozrout
1. srp 2019

@frantadobrota Chapu... Ty jo, ja jen doufam, ze ma hodne jinych fajn vlastnosti, pro ktere mu odpustis tuhle sobeckost. Protoze jinak je to spis duvod k zamysleni.

frantadobrota
autor
1. srp 2019

@sudylichozrout má. Je milionový. O mýho 8 letyho syna se stará jako o vlastního. O malou se stará taky nádherné .... Je to v tomhle smeru, podle mě, nejlepší chlap na světě ! A že je sobec ... No jo, každý jsme nějaký .... Navíc je to hodinový manžel takže udělá úplně vše na co si vzpomenu a v posledni, úplně poslední, řadě dost vydělává takže rozhodně nestradame. Peníze jsou pro mě opravdu na posledním místě. Ale mít se dobře po tom co jsem byla s malým 5 let úplně úplně sama, je proste strašně moc fajn 🙂 takový chlapi jsou už vzácnost. Každý druhý se na ženskou s dítětem vydlabne....

sudylichozrout
1. srp 2019

@frantadobrota dobre, je jen dobre, ze je to jedno z mala tech negativ 🙂

scarlett12345
27. srp 2019

Vidíte tam něco 🤷🤔

frantadobrota
autor
12. zář 2019
kizii
23. zář 2019

@scarlett12345 nevidim..

kuttu
23. zář 2019

@scarlett12345 Neco vidim,ake je to mozna jen ryska...uz ti meska MS??

scarlett12345
26. zář 2019
scarlett12345
29. říj 2019

Chtěla bych se zeptat jsem 7+5 nedávno mi lékař oznámil že tam měli být dvojčata ale jedno odchází. Mám strach abych nepřišla o to malé lékař mi předepsal UTROGESTAN. Děkuji za rady

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru