Ahoj holky, vím, že takových diskuzi je tady stovky ale nechce se mi to hledat... 🙂 mám takový dotaz. Tento měsíc mi jako již dlouhodobé snažilce nasadili zase clostilbegyt a pregnyl. Pak plánovaný styk a teď asi 8 dní před MS. A už asi 5 dní pociťuji tlaky zvláštní tlaky v podbřišku. Ne pořád jen sem tam. A k tomu se mi asi 2 dny po ovu dál výtok bílý, hustý bez zápachu i svědění. Teď poslední dva dny ho mám zase... Tak se ptám těch co už s tím mají zkušenost. Můžu být nebo ne???
A ještě se ptám těch co taky měly clostilbegyt a pregnyl a plánovaný styk povedlo se???
Děkuji za povzbuzující i nepovzbuzující zprávy 😉 Markéta
Dobry den chtela bych se zeptat jaka je sance na otehotneni kdyz ovulace probehla 10.6.a sex 9.6.s tim ze hned po nem jsem sla do sprchy? dekuji
Co je to zase za dotaz. Vy se snad po sexu nesprchujete? Pardon, ale to teda fuj 😂 A samo, ze i tak muzes otehotnet. Kdyby ne nepotrebovala by si antikoncepci 😅
Nikdy jsem nikde neležela,natož třicet minut. Sprcha, opláchnutí po sexu vždy. Děti dvě na první pokus.
Tou sprchou by se musel udělat vyloženě výplach aby to mělo snad nějaký negativní efekt.
Sex den před ovulací je samozřejmě potenciálně velmi plodný.
@andelka každá ale není tak plodná jako ty víš! Je to spíše vzácný že někdo na to hupsne a hned je v tom! My se snažili přes dva roky , měla sem toho plnou .... 😀 a stejně nic! A opravdu se doporučuje zůstat ležet po sexu, aby jich tam zůstalo v hloubce co nejvíc. Měla si hold štěstí.
Ja do sebe cpala clostil inofolic pak jsem dostavala i pregnyl a buh vi co 2 roky !!! Taky mi bylo receno ze bez toho to nepujde! No a po par mesicich co jsem vyhodila veskerou chemii sem otehotnela! Sexem ve stoje!!! A to jsem hned po sexu sla na zachod a nasledne do sprchy. Takže za me asi tak 😉 a to ze jsem tehotna jsem vubec nevedela. Nebylo.mi spatne nemela jsem zadne jine priznaky nez ty co jsem mela vzdycky pred ms. Bolest bricha a lehce me bolely prsa. Tod vse
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Hlavni je pri planovani poceti poradny detox organismu a ne do sebe naopak rvat chemii a cekat, ze pomuze s otehotnenim. Omlouvam se, ale pokud nemate nejaky mechanicky, fyzicky viditelny zdravotni problem prasky vam proste nepomohou, ale je to v psychice a v hlave. Jinak ja necitila krome pnuti v prsou do 10.dne po, kdy jsrm si delala test nic. A husty vytok je znamka ovulace. Nicmene preji hodne stesti. Snad se zadarilo 😉