Ahoj, jsem na konci cyklu. Mám ho dlouhý 35 dni. Ovulační testy jsem začala dělat tři dny po skončení menstruace. Ani jeden mi přesnou ovulaci neukázal. Tak teď vůbec nevím jestli se mnou není něco špatného. Miminko si moc přejeme Já i manžel ale zatím to nijak nehrotime. Ovu testy jsem dělala spíš abych zjistila kdy zhruba mám ovu. Ke konci cyklu mne začaly bolet prsa, dokonce mi po praskaly mikrozilky, jsem unavená, střídají se mi nálady a skrabe me v krku. Za dnes nebo zítra mám mit menstruaci. Začala jsem slabě špinit ale jen malinko a taha mě pod pupikem. Mens. bolesti se zatím nedostavily. Špinění je hnědo růžové. Holky ze to není menstruace 😯test jsem si ještě nedělala. Je brzo.
Ahoj tak pokud to tak řešíš, zkus test 🙂
Já tedy příznaky žádné , jen nemám MS. Minulý týden v pondělí malinko špinění, uterý nic, středa malinko špinění, pak nic. Takže jsem šla včera k DR. - říká - vidím vajíčko a nebo žluté tělísko , sliznice obrovská, a pak - já možná vidím malou dutinku. Ale já mám testy negativní. Tak mi vzal HCG a dnes uvidím. Hrozně se bojím. Je mi už 34 - takže tak
Bez testu nic nezjistíš. Jestli máš mít MS dnes nebo zítra, tak už bych určitě testla.
@emakr Držím pěsti!!
veroniquecz @ Jsem jako na trní. Kolem 13 hod mám volat. Dnes ráno mamatest a opět nic . Ale četla jsem , že některé holky, to taky tak měly
No jo jsem vůl 🙂
🙂
Holky já mám taky depku už jsem tady na to taky založila forům.....Posledni MS byla 17.8....těhotenské testy 4 pozitivní v pondělí mě bolelo hodně břicho tak jsem raději došla na gyndu ale doktor na UZ nic neviděl a řekl že těhotná nejsem dá se říct že mě skoro vyhodil z ordinace a už si mě nepozval.Podle poslední MS jsem v to pondělí byla 4plus1.Už mě ale znovu neobjednal.Stále nemám menstruaci a těhotenský test mi i dnes vyšel pozitivní tak nějak nevím co dál.
Tak to určitě udělám ale jsem k novému objednaná až za 14 dní a ted vlastně ani nevím na čem jsem.....jsem z toho docela rozhozená.
Cler Blue je super ten mi dokonce ukazal i tyden
@emakr mne test ukazal DUCHA v 5tt :D takze ziadna panika.... proste niekto ma nizsie Hcg a neukaze to... a to som si robila testov asi milion :D a stale nic... az v 5tt a to mi uz aj MUDr. potom potvrdila...
Tak se dnes v noci mrcha rozjela 😡 normalne jsem to obrečela.
Ahoj holky, takže HCG negativní, takže bohužel nic ☹
Jsem z toho docela rozhozená. MS stále nikde, ale laboratoř bohužel neošidím. Tak třeba příště. Už an nevím kdy mám ovulaci - mám to nějak celé rozhozené ☹
@sway24 Přesně tohle se stalo mně, doktor měl zastaralý ultrazvuk a bylo moc brzo, takže tam nic neviděl, ale já měla taky pozitivní test, tak mě ten vůl prozměnu poslal do nemocnice, že mám mimoděložní a kdybych nebyla chytřejší než doktoři, byla jsem po zbytečné laparoskopii, dneska je mému "mimoděložnímu" těhotenství 7 let. Doktor Ti měl vzít krev a pozvat znovu, rozhodně bych změnila doktora, absolutně hrozný přístup, nezajímáš ho a to je špatně, já už mám třetího a jsem až teď spokojená.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Brzo je na jakékoliv závěry 🙂, vyčkej dva dny a bude jasno