Jsem těhotná? Bolest prsou po skončení ovulace

papajinec
26. říj 2015

Ahoj, mam ponekud malou otazku. Muze byt mezi prvnimi priznaky tehotenstvi, bolest prsou?? Bradavky me boli na dotek- s tim jsem nikdy problem nemela... Pak mam pocit jako pred MS jakoby tezsi a nadzvednuta prsa. S pritelem jsme meli nekolikrat styk prave v dobe ovulace a nyni mi ovu skoncila... Jen me zajima zda je to vubec mozne, abych mohla mit nejake priznaky takhle brzy . A jestli to jsou opravdu caste priznaky jak vsude pisi ??

terez225
26. říj 2015

Ahoooj úplně první přínak těhotenství je většinou vynechaná MS , na příznaky je ještě hoodně brzo, ale jinak bolest prsou tam samořejmě patří taky. 🙂 Ovšem u žen ,které si přejí otěhotnět jsou příznaky každý měsíc a následně jsou zklamané příchodem MS. Doporučila bych v klidu počkat ,zda MS nepřijde a testovat - to je zaručená jistota. 😀 ať ti to vyjde jak si přeješ 🙂

saaralota
26. říj 2015

@papajinec příznak to klidně být může a klidně i takhle brzy. Já to měla u všech těhotenství (úspěšných i neúspěšných). V podstatě těsně po ovulaci se mi zvětšila prsa, byla bolestivá...a břicho nafouklé jako před MS. Občas jsem měla podobné příznaky i jako PMS (před menstruací), ale to vždy přešlo tak tři dny před MS, u těhotenství to nepřešlo. A celkově to bylo trochu jiné... Jinak jeden z mých prvních příznaků (pár dní po ovulaci) bylo buzení se v noci s pocitem hladu 🙂. A celkově špatné spaní, buzení se nad ránem...

konhy
26. říj 2015

Ahoj holky, mám dotaz. Po vysazení antikoncepce jsem měla normálně menstruaci, která skončila 4.10. Potom jsme měli s manželem pravidelně nechráněný sex. Očekávala jsem MS v pátek či v sobotu, ale ještě nedorazila. Bolely mě bradavky, podbříšek, snížená chuť na sex,jako klasika před MS. A najednou je to pryč, zůstala jen bolestivost bradavek, MS nikde a chuť na sex zase mám, což u mě před MS nikdy nebylo. Dělala jsem si těhotenský test, ale vyšel negativní. Nechci dopředu plašit a kupovat další, ale myslíte, že by to mohlo být těhotenství? V pátek bude 28 den mého cyklu a většinou mi MS končila už ve středu nebo ve čtvrtek.

lenickakl
26. říj 2015

@konhy pokud bude v pátek 28. den cyklu, test bych si udělala o víkendu, pokud se do té doby menstruace nedostaví.

konhy
26. říj 2015

@lenickakl Děkuji. A pokud bude test stále negativní a menstruace se stále nedostaví, tak za doktorem nebo čekat až se dostaví?

veru11
26. říj 2015

U me byla urputna bolest prsou uplne prvnim priznakem cca tyden po otehotneni, testy jeste vychazely negativne... Takze dle meho je mozne vse 🙂

pety91
26. říj 2015

Já bych určitě vyčkala týden po oček mens.- zvnnv ráno po týdnu těhu test a teprve potom bych šla za doktorem- kou

marketa11112
26. říj 2015

priznak to byt muze. ja jsem se citila obdobne, ještě navíc jsem si prisla strasne unavena. vedela jsem, ze je něco jinak, po 10 dnech jsem si dělala test a byl pozitivni 🙂)

aklin
26. říj 2015

Mě bolely prsa, bolel mě podbříšek, měla jsem menstruaci, vůbec jsem to nepřikládala k těhotenství, ale přitom jsem byla těhotná.

levana33
9. srp 2016

ahoj 🙂 vim ze se hcg vylucuje pozdeji, tak se neptam na priznak, ale mam dotaz na ovulaci, ktera z vas mela bolesti bradavek 4 dny po ovulaci? jde o to, ze nechi slyset, ze prisla ovu pozdeji :D to jako ne :D, ale muze to tak byt. Pred tim, jsem si delala testy na ovu, ale nic mi to neukazalo, tak to beru jako, ze na me to asi nefunguje, drzela jsem se nejakym tim instinktem..boleni bricha a plodny hlen, probehlo snazeni a 4 dny na to me bolelo trochu bricho a bradavky, ted jsem 5 dpo a bradavky boli, ne moc, ale citim je. Test na ovu uz jsem si nedelala, ale mam uz po plodnem hlenu a prislel mi kvasinkovy vytok :(..nejak se prohrabavam diskuzema a sem tam ctu, ze bradavky prave boli neco malo po ovu, nez v ovu..jak to mate vy? 🙂 😕

levana33
13. zář 2016

aktualni stav jsem 14 dpo test negativni a den spozdeni

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru