Mela jsem zpozdeni, udelala jsem test, pozitivni, po par dnech u dr..mam bolesti podbrisku a spineni, na utz nic, dostala jsem leky na udrzeni..ted uz podbrisek neboli, jen stale spinin..krev jako pri ms, ale vlozka zustane cista cely den i noc...vzdy jen kdyz jdu na wc tak krev..pozizti kontrola, dynamika, vyslo mi hcg 30..snazim se myslet pozitivne,ale nevim..mate zkusenosti..?
Mela prijit 10.3..test byl ten clerblue, zainvestovala jsem, pac verim jemu
@ustaranaholka tak uvidíš no, některý holky špiní na začátku těhu u mě to 2X nebylo nic dobrýho. To hcg ti nabírali kdy? Pokud jsi dostala utrogestan na udržení tak víc asi v tuto chvíli doktor udělat nemůže a vydrž do pondělí jak poroste hcg pokud se nerozkrvácíš o víkendu
Jojo, dostala jsem duphaston, nekrvacim jako normalne, ze bych musela menit vlozky, jen kdyz jdu na zachod, utru se,tak na papire krev,.vloztku vicemene nepotrebuji.jsem nabrana v patek..
Do 3 mesice tt. jsem jeste mela menstruaci. Dokonce jsem byla i na pohotovosti kvuli silnejsimu krvaceni. I pres tyto patalie, ma dcera 21 m.
@aklin ,,do 3 mesice tt,, ;)) to je dobry ;) ...v poho tez obcas pisu blbiny
to hcg 30 mi na tydenni zpozdeni prijde už docela málo, ale možný je vše
Tak je to tak..zrejme proto jdu za dva dny na dalsi kontrolu..a jak nebylo videt nic utz tak mozna podezreni na mimodelozni
@ustaranaholka no hodně stěstí přeju
@anniesfibis aha, to je blbost 😀
Omlouvam se za preklep ms do 3 m. tehotestvi
@ustaranaholka Já byla těhotná, testy ale nebyly úplně silné dálnice. hCG se zvyšovalo pomalu, 18 DPO jsem měla 60 jednotek, což bylo hodně hraniční, ale protože byl vidět gestační váček, čekalo se, co se bude dít. Občas jsem si zašpinila a nakonec jsem se 22 DPO rozkrvácela. Držím palce, aby to u tebe bylo jinak, ale obávám se, že hCG 30 je v 5. týdnu naprosto neslučitelné s prosperujícím těhotenstvím.
@majaaa82 tehu ale muze byt mladsi nez dle MS, proto terpin porodu se stanovuje dle utz a ne dle MS. Dulezite je jen zo, zda hcg spravne poroste.
@majaaa82 zde orientacne 5tt je hcg od 18....takze 30 muze byt ok, to nezjistime my.
@absintka19 Mno, možná máš pravdu... ale už jsem po těch svejch peripetiích k těm "podměrečnejm" hodnotám trochu skeptická. Snad se v tomto případě mýlím...
Ahoj holky tak sem se taky dozvedela ze jsem v tom 🙂 16.2sem mela prvni den sve posledni menstruace a tak sem po mesici cekala jako vzdycky zajimalo by me to hcg me brala doktorka 16.3 krev a mela jsem 60 ale nic nevidela ale ten gestacni vacek tam mam mam tedka prijit v patek ze to bude mit prej 1000a neco uvidime jestli sem to spravne pochopila :D
@sarkaadavid ano od 1000 jednotek hcg jde něco vidět,říkali mi to v nemocnici a opravdu když jsem měla 1000 tak byl vidět na utz náznak plodového vejce
@michaela224 dekuji zaodpoved v patek sen uz fazolku videla to bylo pekny pani doktorka rikala 4+5nechapu ale sem rada vsecko zatim probiha v poradku😘
@sarkaadavid to jsem raaada blahopřeji :*
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ustaranaholka je to buď a nebo. Jak dlouho meškáš ms?