Ahoj holky, vím že těhle diskuzi je hrozne moc ale mě už proste hrabe a doktorka mě vezme až za 14 dnů.
Když jsem měla termín menzes tak se dostavilo jen denní špinění a potom už nic což je u mě zvláštní já to mám vždycky hrozný. No a dle testu to vypadá ze jsem těhotná. Je to asi tři týdny kdy dle mého proběhlo oplodnění a teď mě i pobolívá v podbrisku. Testy jsem si dělala vždycky tři dny po sobě ze shora dolu.
Děkuji za názory. :D
Vypada to pozitivne😉
Já mám pozitivní testy ale dnes na ultrazvuku nic vidět nebylo. Uvidím zítra výsledky z krve. Hodně štěstí. 🙂
Driv zeny musely nacurat u gyn na nejaka semena, a nekolik tydnu cekaly na vysledek. Dnes ho mame za 3min, a stejne nekomu nestaci videt 2 carky, navic silici, a musi se ptat na internetu, zda je tehotny, i kdyz je v navodu jasne popsano, ze 2 carky znamenaji pozitivni test? A bud rada, ze te dr vezme az za 14 dni, otehotnet v aktualni situaci je dost rizikove i bez toho, abys chodila kazdy tyden na gyndu (protoze do urciteho tydne ti dr stejne nic nedokaze rict).
@alilali Nikdy mi pivo nechutná víc, než když mám před hospodou uvázaného koně. Ano, dneska je to pro mě svátek, že jedu na koni do hospody, ale doufám, že jednou přijde doba, kdy to pro mě bude standard.
@nat to hraničí až s nesvéprávností. Na testu jsou dvě čárky. Podle návodu je to pozitivní test. A dálkový ultrazvuk ani věsteckou kouli tu nikdo z nás nemá (myslím, jestli jo, taky bych měla pár dotazů). Tečka, co na tom dál pitvat.
Je hezky pozitivní 🥰 to zašpinění být může. Pokud bys ještě krvácela, tak volat k lékaři, jinak vyčkej.. chápu, že máš strach, bez potvrzení.. oni dřív neberou, aby bylo vidět srdíčko, tak si průběžně testuj klidně a urco se budou ty dvě držet a čeká tě krásných 9 měsíců 😂😅 já rodím do týdne, tak přeji, ať doktor potvrdí, že je vše v pořádku.. těch komentářů o koních si nevšímej 😂😂😂 je mi jasný, že tě teď jízda na koni nezajímá🙉
@lucieevita přesně když nechceme nemusíme ale my chceme a proto komentujeme😁Máme svobodu projevu a upřímně by mne taky 😁😁Asi by to chtělo lépe číst ale chápu v dnešní situaci to nejde co,😂😂😂😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@natyna98 určitě jsi když jsou pozitivni 😉 ...taky teď čekám 14 dni na potvrzení u doktora ✊