Jsem těhotná?

zizibou
14. črc 2019

Ahoj holky, před časem jsem tu psala, že jsme se s manželem nejspíš trefili do ovoluca. No, od té doby jsem to samozřejmě nevydržela a udělala nějaké testy. Všechny byly negativní až dnes..
Mám to dostat, ale zatím ticho, tak jsem udělala test a nic tam do minuty nebylo, šla jsem tedy pryč s tipm, že definitivně nic a pak, když jsem ho šla vyhodit, našla jsem toto. Co myslíte, je to platné nebo po limitu se to nepočítá 🤔

ziraffka13
14. črc 2019

Vypadá nadějně 😉 uvidíš, zda bude sílit v dalších dnech

miba10
14. črc 2019

I po limitu se to počítá. Mě takováhle čárka po limitu tady litá a je jí 19mesicu 😂 držím palečky

sudylichozrout
14. črc 2019

@zizibou Jo, to vypada nadejne 🙂 Drzim palce!

jennas
14. črc 2019

Vypada to dobre,ted at sili😉

nazka
14. črc 2019

@zizibou gratuluji

zizibou
autor
14. črc 2019

Jsem z toho nějaká nervozní. U prvního těhu jsem měla podobný výsledek už před MS a teď až takhle později. Trochu se bojím, aby nešlo o nějaké mimoděkožní nebo tak něco. Myslela jsem totiž, že ovu jsem měla už na začátku cyklu. A všude čtu, že druhá čárka by se po 10 dnech měla ukázat. Celé mi to tedy nějak nesedí. Jedině, že bych měla ovu později, než jsem myslela 🤔. Ale to už teď zpětne taky nezjistím.

werik153
14. črc 2019

@zizibou já měla čárku až 14 den po Ovulaci stejnou jako máš ty a v den menstruace už byla krásně vidět.

zizibou
autor
14. črc 2019

@werik153 děkuju 🤗
Zatím to nebudu nijak zvlášť řešit, na doktora by bylo stejně příliš brzy. Snad to vyjde, už jsem se začala docela těšit ❤️

leymea
14. črc 2019

Taky to vidim nadejne 😉

katka_nedo
14. črc 2019

Obvykle v 99%jspu tyto carky po limitu neplatne.U me bylo pravidlo,ze po limitu nebrat.Tehotenstvi se vzdy ukazalo v limitu

sudylichozrout
14. črc 2019

@katka_nedo Vzdy, kdyz jsem byla cerstve tehotna, trvalo testu trochu dele, nez se slaba carka ukazala? Vetsinou tak 3 minuty. Jestli zakladatelka po minute od testu odesla, tak to neznamena, ze se carka udelala az po limitu. Navic tohle uz je silna carka, zadny duch, ktereho by musela lovit po uhly. Jsem presvedcena, ze tehotna je, ale zatim hodne cerstve.

katka_nedo
14. črc 2019

@sudylichozrout Ja mela mnoho testu po limitu docela slusnych.Zakladatelce stejne nezbyva nez udelat test pekne po ranu,zmerit limit a uvidi.Carka je to pekna.Ja u syna mela slabsi carky,ale vsechny v limitu.U dcery ted jsem ani nedocurala a ta tehu carka nabehla driv nez kontrolni a poradne silna.Zaklasatelce drzim palce,jen pisi sve zkusenosti,aby pak nebyla zklamana.

sudylichozrout
14. črc 2019

@katka_nedo Jj, rozumim 🙂

simanov
14. črc 2019

Ahoj holky,snazime se o druhe mimi
.U dcery se mi duch ukazal po 1dni meskani ms.Nyni..ted v patek delany mamates 10-vy vysel negativni,ms mela prijit vcera...Jsem tak silene unavena,boli mne na levem vajecniku...Vim,muze ms prijit pozdeji,vice rekne dalsi test..Jen mne zajima,pokud mate nekdo zkusenost...

makiska1
14. črc 2019

@zizibou možná jsi měla ovulaci později... Já minulý měsíc taky propadala panice že nemám ovulaci a ona přišla až 16DC místo obvyklého 13DC... nicméně ten test jsi dělala v den MS? Přikládám své, v den MS jsou vždy ty dole, zelený a modrý, oba dělané rano že stejného vzorku moci... jsem si říkala že nesili, večer jsem to nevydržela a zkusila ten fialový, takže ten je také z dne menstruace... na druhé fotce dnešní test, 5 dní zpoždění... moc držím pěsti, zkus za dva dny a uvidíš jestli čárka zesílí, nicméně je pěkně vidět, vypadá to nadějně 😊

makiska1
14. črc 2019

@zizibou testy zde

makiska1
14. črc 2019

@simanov zkus počkat dva dny a když MS nepřijde, tak otestuj... mohla být ovulace později... držím pěsti

katherine177
15. črc 2019

Já měla takto a jsem 30.tt

pathan
15. črc 2019

Je to hodne invididualni, ale u me to bylo tak, ze v pripade uspesnych tehotenstvi jsem mela test pozitivni 10 dni po ovulaci, u tech neuspesnych se carka objevila az pozdeji.

simanov
15. črc 2019

Holky tt delany den pred vynechanou ms...Par dni pockam,bojim se zklamani...Ale dam vedet

hanulkaha
15. črc 2019

Mým čárkam po limitu v 10dpo je 26 měsíců a 2 měsíce 😁👍
Myslím, že ti mohu tiše gratulovat 🍀 ted jen sleduj, zda carecky sílí 😉

simanov
15. črc 2019

Ted jsem to dostala...tak mozna nekdy 😣

makiska1
15. črc 2019

@simanov Tak to mě mrzí... držím pěsti pro příští snažení!!

zizibou
autor
15. črc 2019

@simanov mrzí mě to, ale příště to určitě vyjde 😉

zizibou
autor
15. črc 2019

Mimochodem, já si dnes dělala další test a už ne ráno, ale v podstatě před chvílí a ukázaly se II v podstatě hned, i když druhá je stále o něco slabší..
Tak myslím, že je to na dobré cestě 😉

simanov
15. črc 2019

Diky holky...😊

makiska1
15. črc 2019

@zizibou mě přijde že testy z ranní moci mi nefungují... čárky byly slaboucky... když jsem dělala test ve stejný den odpoledne, byla už silná čárka... tak už taky testuju odpoledne... moc držím pěsti ať to vyjde! Kdy budeš volat k dr? Já asi ve stredu, to budu mít 8 dní zpoždění...

zizibou
autor
15. črc 2019

@makiska1 chci to nechat až na začátek srpna 😅
No, ale nevím, zda je to rozumne. Při prvním těhotenství jsem šla příliš brzy a byl vidět jen ten váček, podruhé už i něco víc, ale netlouklo srdíčko, tak mě to akorát znervoznělo..
Z toho důvodu chci vyčkat co nejdéle. Ale zase se bojím nějakého mimoděložního nebo tak něco

makiska1
15. črc 2019

@zizibou No na kontrolu chci taky až ten přelom červenec srpen, jedeme od 3.8. na dovcu tak ať vím na čem jsem, to už by snad srdíčko mohlo být... právě toho mimodelozniho se taky bojím, ale říkám si čím později tím líp, přesně jak říkáš člověk je zbytecne vynervovanej...

zizibou
autor
15. črc 2019

@makiska1 my právě také jedeme na dovolenou, tak se tam nechci stresovat 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru