Dnes jsem 28DC, ovulace byla až 17DC a dnes jsem si dělala těhotenský i ovulační test. Tady na stránkách jsem vyčetla, že se dá těhotenství zjistit i pomocí ovulačního testu, tak jsem ovulačním testem testovala od 26DC a kontrolní čárka sílí a dnes jsem zkusila i těhotenský test a je tam duch. Koukněte na to prosím a napište svůj názor, jestli se zadařilo. Děkuji (zelený je ovulační, modrý je těhotenský)
Náznak čárky tam je 🙂 Tak držím palečky
Ahoj holky, můžu vás poprosit o radu ? 🙂 já jsem dnes 10 DPO a těhotenský test (mamatest) je jasně negativní (ani malý duch). Myslíte si, že je ještě nějaká naděje, že bych těhotná mohla být ale jen testuji moc brzo? děkuju za odpověď
Jinak uživatelce janik1979 gratuluju, vypadá to velmi slibně ! ;)
@baru88 naděje je vždy,ale řekla bych že malá,i když věštit zkoule asi nikdo neumíme🙂
@janik1979 já měla v tomto DPO podobnou čárku bylo to 10DPO ,myslím že to vypadá velice nadějně,u nás to vyšlo a za 10týdnů rodíme,držím palce 😉 😉
@saminomimino Děkuju za odpověď 🙂 mám čtyři dny do očekávané MS, tak uvidíme jak to dopadne... 🙂
@baru88 držím palce,vypadá to nadějně
@saminomimino Moc děkuji 🙂 Minulý měsíc jsem měla zamlklé těhotenství v 5 tt , tak doufám, že to tentokrát výjde a vše bude v pořádku 🙂
vypadá to dobře 🙂 dušík odpovídá 11 DPO, držím palce!!!!
@pellullinka Moc děkuji 😀
Vidim 🙂 Drzim palce, at sili 🙂
@baru88 Já jsem právě minulý měsíc také testovala už 4 dny pře očekávanou MS a pořád jsem stresovala, pak se objevil dušík, tak jsem byla nadšená, ale i 4 dny po očekávané MS tam byl jen dušík a stále slábnul, tak mě bylo jasné, že něco není v pořádku a byla jsem z toho špatná. Naštestí jsem nemusela na čištění a vše odešlo samo bez zásahu a Dr. mě doporučil, ať to zkusíme tento měsíc znovu, že je větší šance, že se to uchytí, tak doufám, že to klapne a bude ta vytoužená holčička 🙂 A když to bude další klouček, tak budu mít doma svojí vlastní partu chlapů 😀
@janik1979 Vždy je výhoda, když vše odejde samo a není nutný zásah. Já jsem bohužel na zásah musela, lékař mi řekl, že bychom se měli začít snažit znovu až za tři měsíce. Jenže já jsem ještě nastoupila na magisterské studium a snažení jsme tedy odložili o rok a půl...a teď začínáme znovu...Teď jsem si dělala ovulační test, protože těhotenský mi došly :D co myslíte? 11 DPO, 3 dny před očekávanou MS. Můžu ještě doufat ? ;) děkuju za odpověď
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@janik1979 myslím, ž eto vyšlo a odpovídá tomu 11DPO. Gratuluju a přeju ať čárka sílí a vše pokračuje jak má.