Jsem těhotná?

tynna15
7. srp 2017

Ahoj, nevím jak to tu chodí ale chtěla jsem jestli by mi někdo neporadil. Beru antikoncepci už půl roku nikdy se nestalo že bych měla měsíčky opožděné nebo aby nepřišli vůbec. Začlo to před dvěma měsici přišli mi měsíčky místo v pondělí nebo v úterý až ve středu byly slabé a krátké. Měsíc potom nepřišli už vůbec tento týden by měli přijít tak uvidim. Test jsem jsi dělala v tom týdnu minulý měsíc jak jsem měla mít měsíčky a vyšel negativní dnes jsem si ho taky dělala ne teda z rani moci vždy to bylo odpoledne a vyšel negativni. V sobotu jsme s přítelem slavily a pili jsme neměla jsem toho moc ani jsem se neopila a furt mi je blbě od žaludku mám stavy a pocity na zvraceni nekdy a taková malá nechuť k jídlu. Mohla bych být těhotná i když vyšli testy negativní nebo co by to mohlo byt. Předem děkuji za odpověď.

eloise02
7. srp 2017

Mě se to stalo 2x po sobě. HA beru od konce šestinedělí, čili něco přes dva roky a najednou prostě v pauze žádná menstruace nepřišla a další měsíc totéž. Volala jsem na gynekologii, tam mi řekli, že to může být cysta. Šla jsem na kontrolu a vše v pořádku a další měsíc už menstruace opět byla. Doktorka, ale říkala, že při HA kterou beru (Bonadea) se může stát, že menstruace nebude vůbec, nebo bude jen velmi slabá, což já tak mám normálně - 2 max 3 dny a slabě...

tynna15
autor
7. srp 2017

@eloise02
Děkuji moc za odpověď. Já beru Dienille. Ale bohužel pár krát jsem zapoměla na tabletku a přítel to taky pokaždé nestihne vyndat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru