Ahoj holky. S prítelem se snazime o dítě od února tudíž skoro rok. Ovulku si nehlidam, cykly jsou krátké i dlouhé.. Jsme spolu jen pres víkend tak je to tezsi se snažit 🙂. Poslední MS byla po 50 dnech resp.(20dni spozdeni), a ted je to už 30dni spozdeni.. 2.12 byla poslední menstruace. Mela přijít na Vánoce coz jsem pociťovala, bolest prsou..atd..nepřišla. Za dva týdny zase bolest prsou, pálení žáhy podbřišek atd.. Opět nepřišla. Ted jsem byla trochu ve stresu tak to připisuju k tomu. Ale zase mám bolesti prsou 1-2 dny a pak nic. Dnes zase bolel podbrisek jako bych to měla dostat.. :? :think: Tělo si hraje takhle už měsíc :( chvíli něco a pak nic.. Ještě musím dopsat ze před dvěma tydnama jsem mela hnedy výtok při močení... Fakt jen malilinkato a jen jednou.. Myslela jsem si ze už se mi to rozjede a nic..
@misulinka44 nemám možnost si ho udelat
@kosticka12 to nejak nechapu...jak jako neni moznost??? takove dlouhe cykly se maji resit s gynekologem, uz davno bych to s dr resila...hlavne pravidelnost cyklu, kdyz chcete dite...
Když si neuděláš test tak ti to tady nikdo neřekne, nejsme jasnovidci
Obávám se, že křišťálovou kouli tady nikdo nemá. Těhotenství to může být a nemusí. Odpověď ti dá test a nebo si skoč do labky odebrat krev na hCG🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A co test?