Jsem těhotná?

jessikaa
12. pro 2016

Ahoj mám na vás dotaz...:/ Ms mi měla přijít 4.12. Ale nepřišla..pobolívá mě v podbřišku..taková pichlava bolest..dnes i na pravé straně..prsa mám citlivější..dnes jsem si dělala test cca v 16h..vyšel negativní..chci se zeptat jestli jsem neudělala špatně s tím testem..neměla jsem to spíše udělat ráno? A nebo mám ještě počkat pár dní? Děkuji za odpověď

messias
12. pro 2016

@jessikaa
Rano je to vzdy lepsi.. kolikrat jde duch videt jen pod dobrym svetlem 😉 (skoro neviditelný)..

jessikaa
autor
12. pro 2016

Koupila jsem ten nejlevnější a to pepino...vyšla mi / byla jsem z toho smutná..já cítím ze v tom břiše něco je..břicho mi vadí ☹😀

messias
12. pro 2016

@jessikaa
Bud pockej a zkousej dalsi testy nebo si zajdi k dr a ona ti to rekne hned..

jessikaa
autor
12. pro 2016

Já počkám a koupím si další test..Jsem nervozní jestli jsem nebo ne..přítel mi porad říká ze jsem..tak si i připadám..máte některá z vás zkušenosti s tím že si připadala a prostě věděla ze čeká mimi..že vám vadilo břicho ,?

lv
12. pro 2016

Zajdi si na krev do laboratoře, dělají to snad všechny, ráno odběr, odpoledne víš. Spolehlivější, než test.

jessikaa
autor
12. pro 2016

Zkusím tam zajít...ale až ještě po jednom testu..je vůbec možné že bych byla těhotná..:/ ? Mám v hlavě zmatek

fallingstars
12. pro 2016

@jessikaa Já jsem měla slabou čárku den před termínem menstruace v osm večer, druhý den ráno (den očekávané MS) byla už jasně zřetelná... Být Tebou, zkusila bych test z ranní moči, ten už by měl podle mě devět dní po termínu MS alespoň náznak ukázat...nebo na krev, jak radí @lv
Příznaky mohou o něčem vypovídat i nemusí...obzvlášť, jestli si těhotenství přeješ...

jessikaa
autor
12. pro 2016

Dobře, zítra si půjdu pro test a ve středu ráno udělám..Ano mimi si s přítelem přejeme...o jedno jsme přišli když jsem začala silně krvácet..potratila jsem :( tak snad se na tom testu objeví //..držte palce..🙂

fallingstars
12. pro 2016

@jessikaa Tak to je mi líto, budu držet palce 😉

jessikaa
autor
12. pro 2016

Děkuji..břicho mě momentálně zase trochu chvílemi bolí a chvíli zase ne...tak uvidíme..

juli88
13. pro 2016

Na 99 % tehotna nejsi. Test by to uz davno ukazal.

jessikaa
autor
13. pro 2016

@juli88 nemyslím si ;) jak čtu jiné diskuze tak jiným test také nevyšel hned na poprvé ;)

andryss25
5. únor 2019

Ahoj holky potřebovala bych poradit , 28.12 jsme s přítelem měly nechraneny sex , pustil to do mě , poslední ms byla 17.12 - 22.,12 , od té doby slabý vytok , po té měla přijít ale nepřišla dnes je to skoro 6 tydnu od poslední ms , spozdenou mám tedy 20 dní, ale dnes ráno jsem začala spinit a vypadá to ze se ms dostavila , občas mě poboliva v podbřišku , bolí mě prsa mám je natekle a zvětšené , ale test ještě před týdnem negativni, je tu možnost že bych mohla být těhu??? A mohla by být v těhotenství menstruace ?? Děkuji za všechny odpovědi

kejt29
5. únor 2019

@andryss25 udelej si test, mozne je vsechno. Pokud bude negativni a ms se nedostavi navstivila bych dr. Nektere zeny maji ms i v prvnich mesicich tehotenstvi, nicmene pokud je to od nechraneneho sexu tak dlouho ta carka uz by musela byt dost jasne videt.

dzogobela
5. únor 2019

@andryss25 myslim, ze test by uz byl pozitivni po tak dlouhe dobe. Zajdi si k dr, pokud se Ti MS nerozjede. Tehotna dle me nejsi.

andryss25
5. únor 2019

@dzogobela no právě ms dorazila dnes ale to mám už 2o dní zpozdeni

dzogobela
5. únor 2019

@andryss25 stane se. Uvidis pristi cyklus, telo neni stroj.

claudie20
26. kvě 2022

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je tohle pozitivni test

eloana
26. kvě 2022

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru