Jsem těhotná?

gabina077
10. kvě 2016

Ahoj 😉 chtěla jsem se zeptat. S přítelem se snažíme o miminko a já jsem si myslela že asi těhotná budu.Jedla a jim víc než dřív a někdy i míchám jídla hned po sobě (čínu,oplatky,čínu,kafe,jahody..) Taky jsem se koukala do zrcadla a myslim si že se mi i zvětšili prsa a jsou i trochu citlivější.Skoro každý den mě bolela hlava a nedávno jsem měla úplný křeče do ledvin a břicha a za chvilku to ustoupilo.Taky už asi 3tí člověk mi řekl že jsem nějak přibrala.Ale v neděli jsem měla dostat MS ale dostala jsem to až v pondělí.MS jsem měla vždycky pravidelnou ve stejný den.Ale nevím jestli je to tím že jsem brala prášky antikoncepci a pak jí přestala v průběhu brát.A MS mám menší než obvykle už 2 den. Děkuji předem za informace 🙂

zlatkavlk
10. kvě 2016

Tak možné je všechno, ale taky vše popisované může být k PMS 🙂 Co zkusit test? Ale pokud přišla MS, tak nevím nevím... každopádně hodně štěstí!

lv
10. kvě 2016

zpoždění ms z neděle na pondělí - to těhotná nejsi.
to plácání jídla, před menses normální i to, že máš větší prsa..váha před ms může jít o 2-3kg na víc..
a možná jsi přibrala

andreaandrejka
10. kvě 2016

Nemyslim si ze bys byla tehotna. To ladovani se jidlem je pred MS normalni,ja to taky tak mela a o 3kg jsem byla tezsi vzdy. Jestli mas pochybnosti tak si udelej test.

vercanika
10. kvě 2016

pokud si nejsi jistá radši si zajdi na krev ke svému gynekologovi ... je to jistější než těhu test (není na ně vždy 100% spolehnutí .. možná jedině na Clearblue digitální test ale stojí kolem 200 Kč) jsou ženské co mají MS i do 4.měsíce takže skus ten test nebo radši tu krev ... hodně štěstí 🙂

madinina
10. kvě 2016

Taky si myslim, ze tehotna nejsi. Ale nejlepe je udelat si test. Jinak my kdyz se snazili, taky jsem mesic co mesic hledala priznaky tehu a nakonec prisla ms, zbytecne jsem testovala pred prichodem ms a vzdy jsem mela "urcite" priznaky tehu, ktere byly nakonec ale uplne jine a hned jsem poznala, ze je neco jinak. Spis zjisti, zda vubec probiha ovulace, pokud bude test negativni. Me zacla probihat az rok po vysazeni antikoncepce...

lenusaak
10. kvě 2016

Příznaky těhotensví co popisuješ, by se rozhodne nedostavily takto brzo🙂 teprve pár dni před očekávanou menstruaci dojde k zahnizdění embryka( když beru , že ovulace je v polovině cyklu) pak se teprve začne do tela vylučovat hcg hormon a stoupat progesteron , tady mužou začít mírné příznaky jako zvetšení prsů... často se to ale shoduje s příznaky před menstruací.
Nikdo z nás ti tu neřekne zda jsi těhotná, sama snad dobře víš, že ti to upřesní až těhotenský test, krev, či ultrazvuk....

madoxka
10. kvě 2016

Zašla bych ke gynekologovi a budeš mít jasnou odpověď 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru