Zdravim vas🙂
Potrebovala bych poradit od zkusenejsich.V zari jsem vysadila antikoncepci a od te doby jsem mela menstruaci 3x.Prvni cyklus byl dlouhy 26dni, druhy 52dni a ted jsem 32den cyklu a stale nic.Nechraneny styk byl 15den tohohle cyklu. Takze ted vubec nevim,kdy by tak mela dorazit menstruace a kdy lze brat test za pravdivy.Prikladam foto testu z dneska.Vcera byla viditelna take slaba carka. Vse v limitu.Dekuji za radu.
Já bych řekla že je to tam. 😀
Ahoj, taky si myslim, že se zadařilo 😀
Holky to se mi ani nechce verit😀 byl to prvni pokus
@kata91 posledni dny mi nic moc nechutna a mam porad jakoby stazeny zaludek,ale nevim,jestli to neni spis viroza. A obcas me pichne ve vajecnikach,ale to by zas mohla byt blizici se menstruace,takze nic smerodatnyho prave ... Pred par dny jsem se ale citila jinak,divne..tak jsem si rikala,ze si udelam test.Zas mam obavy jestli jsem si to nevsugerovala...tak uvidim za par dnu.
Musela jsem se nahlas zasmát nad příspěvkem. Takhle jsem byla vybrkaná taky. Ukazovala jsem tady jasný pozitivní test s otázkou, jestli mám věřit na duchy :D Zadařilo se také na poprvé i přes nepříznivé hormonální výsledky.. Moc gratuluji, ať je vše ok 🙂
Ahoj, testy rozhodně vypadají pozitivně, testuj dál a čárka snad bude sílit. A neboj, možné to je. Já měla první MS po HA jen díky injekci. Druhý byl 60 dní a třetí MS už nepřišla 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dr.Max test ze vcerejska