Jsem těhotná?

iveee
13. led 2016

Zdravim vas🙂
Potrebovala bych poradit od zkusenejsich.V zari jsem vysadila antikoncepci a od te doby jsem mela menstruaci 3x.Prvni cyklus byl dlouhy 26dni, druhy 52dni a ted jsem 32den cyklu a stale nic.Nechraneny styk byl 15den tohohle cyklu. Takze ted vubec nevim,kdy by tak mela dorazit menstruace a kdy lze brat test za pravdivy.Prikladam foto testu z dneska.Vcera byla viditelna take slaba carka. Vse v limitu.Dekuji za radu.

iveee
autor
13. led 2016

Dr.Max test ze vcerejska

xinka
13. led 2016

Já bych řekla že je to tam. 😀

kata91
13. led 2016

Ahoj, taky si myslim, že se zadařilo 😀

iveee
autor
13. led 2016

Holky to se mi ani nechce verit😀 byl to prvni pokus

kata91
13. led 2016

@iveee No jo, někomu se to povede hned 😉 tak snad ti bude sílit a bude vše v pořádku ☺ máš nějaký příznaky?

iveee
autor
13. led 2016

@kata91 posledni dny mi nic moc nechutna a mam porad jakoby stazeny zaludek,ale nevim,jestli to neni spis viroza. A obcas me pichne ve vajecnikach,ale to by zas mohla byt blizici se menstruace,takze nic smerodatnyho prave ... Pred par dny jsem se ale citila jinak,divne..tak jsem si rikala,ze si udelam test.Zas mam obavy jestli jsem si to nevsugerovala...tak uvidim za par dnu.

kata91
13. led 2016

@iveee dej tomu ještě pár dnů a uvidíš...ale už se budu opakovat, myslim, že je to tam 😉

09daska
13. led 2016

@iveee Gratulujiiiiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jamamutka
13. led 2016

Musela jsem se nahlas zasmát nad příspěvkem. Takhle jsem byla vybrkaná taky. Ukazovala jsem tady jasný pozitivní test s otázkou, jestli mám věřit na duchy :D Zadařilo se také na poprvé i přes nepříznivé hormonální výsledky.. Moc gratuluji, ať je vše ok 🙂

iveee
autor
14. led 2016

Dekuji vsem za odpoved. Asi se mi ani nechtelo tomu verit.Myslelajsem,ze to par pokusu zabere,tak me chytla trochu panika 🙂 jinak od vcerejska se pridala citlivost prsou a bradavky mam jak spunty😀 test byl zase o neco silnejsi.
@jamamutka kdo by to byl ale cekal,ze? 🙂

lady_giraffe
14. led 2016

Ahoj, testy rozhodně vypadají pozitivně, testuj dál a čárka snad bude sílit. A neboj, možné to je. Já měla první MS po HA jen díky injekci. Druhý byl 60 dní a třetí MS už nepřišla 😉

iveee
autor
14. led 2016

Tak holky,pritel koupil digi test.Je to tam.

kata91
14. led 2016

@iveee Moooc gratuluji 👍

iveee
autor
14. led 2016

@kata91 Dekuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru