Jsem těhotná?

barbara93jsemja
6. lis 2024

Zdravím všechny zdejší 😊 Jdu sem s několika věcmi, které nevím kam zařadit ☝️ Každopádně mám délku cyklu 26 dní. 24 den cyklu pozitivní ovulační test? Následně slaboučká čárka na těhotenském testu. Bolesti v podbřišku spíše k pravé straně vždy když více chodím. Jako další věc je řídký výtok mléčné barvy bez zápachu, svědění či pálení. Přikládám fotky testů. Děkuji předem za jaké koli názory 🙏

jaja01k
6. lis 2024

@barbara93jsemja Vypadá to na těhotenství. Zkus další test za pár dní, jestli bude čárka silnější.

mmichaella
6. lis 2024

Ano

vanessia7
7. lis 2024

Podle těchto testů musíš i sama vidět, že těhotná jsi 🙂

ejzi
7. lis 2024

Na sto pro těhotná. Takové příznaky jsem měla taky a těhoten. test mlátí přímo do očí dvěma čárkami.

barbara93jsemja
autor
7. lis 2024

@ejzi viditelně pozitivní je ovulační test a TT je jen slabý. Tak nějak nevím. Ms se má dostavit zítra maximálně přes víkend 🤷

barbara93jsemja
autor
7. lis 2024

@vanessia7 Viditelně pozitivní je ovulační test a TT je hodně slabý.

barbara93jsemja
autor
7. lis 2024

@jaja01k Počkám do pondělí a když ms nedorazí, udělám další TT

jaja01k
7. lis 2024

@barbara93jsemja Držím palce 🙂

vanessia7
8. lis 2024

Tak jen počkat a zopakovat za pár dní. Držím palce.

andrea1312
14. lis 2024

Ahojky holky jsem zmatená, test od clear včera z ranní moči. A druhý teď ve 12:00 pro kontrolu a nic. Tak začínám být asi smutna? Co myslíte?

lilian2111
14. lis 2024

@andrea1312 ani, clearblue někdy udělá falešnou 🫣 uz si říkám jaký test je na 100% spolehlivý… zkusila bych livsane z Benu.

andrea1312
14. lis 2024

@lilian2111 ještě zkusím jiný a znovu z ranní moči. Je pravda že chodím pořád čůrat a moč je skoro bíla.

barbara93jsemja
autor
19. lis 2024

Tak že pozitivních testů bylo celkem 15 ☝️ Dnes jsem byla objednaná k doktorovi, ale od neděle krvácím, poměrně dost se sraženinami. Na utz nebylo nic vidět, byla odebrána krev na hodnoty hormonů a dle doktora nejspíš potrat. Každopádně hodnoty budou známy zítra a za týden mám kontrolu. Tak že radost vystřídal smutek a nakonec smíření se s tím, že to nevyšlo... Tak že pokud prostí týden nakonec něco vidět bude, bude to jediné příjemné potěšení... Tolik jen k mému dotazu zde...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru