Jsem těhotná?

vera94
14. dub 2024

Dobrý den, mam takovou otazku dělala jsem si tri testy obyčejné vždy pozitivni dnes jsem si koupila ten digi ale ten byl negativni po otevreni tohoto testu tam byli 2prouzky takhle vypadal včera vecer

vera94
autor
14. dub 2024

@vera94 a dnes takhle rano
@vera94

lencaa11
14. dub 2024

@vera94 testy nejsou těhotenské ale ovulační tím pádem je jadnd že vám digitální ukázal - ... Spíš budete mít ovulaci

vera94
autor
14. dub 2024

@lencaa11 ja mam právě i spozdeni 14dni

lencaa11
14. dub 2024

@vera94 tak těhotná nejste to by vám ukázal už digitální test a vaše testy jsou ovulační zavolej te ke svému dr na kontrolu

reeeza
14. dub 2024

A nechcete si sehnat papírové těhotenské testy? Citlivost 10, ne 20

vera94
autor
14. dub 2024

@reeeza ano ja prave poslala pritele a vubec jsem to nestudovala ted koukam na krabičku a doopravdy to jsou ovulační testy tak si zajdu pro nej sama radši 🙂

luciesofiealex
14. dub 2024

No těhotná nejspíš nejsi ale to se s těmi ovulačními testy se mi taky jednou stalo a já jsi říkala cože jsem těhotná ono nic 😅

lujhu
14. dub 2024

@luciesofiealex taky se my to stalo, a pak jsem si zašla pro těhotensky a taky pozitivní 🙉

luciesofiealex
14. dub 2024

@lujhu tak super,já bych v tu dobu měla radost kdyby byl pozitivní ale ještě nebyl ten správný čas na druhé dítě...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru