Zdravím všechny ve skupince,
určitě to každá znáte, ta nejistota, ten strach, pokud už jste někdy zažili biochemické.
Dnes jsem přesně 16DPO, ovulace proběhla 20DC (jsem si tím jistá, BT měřím už dlouho a použila jsem k tomu i ovulační testy).
Cykly mám pravidelné, většinou 31,32 dní. Víc ani ťuk.
Testovat jsem začala 13DPO. Tak nějak mám neskutečný strach, nevím, zda čárka sílí, či nesílí.
Co si o tom myslíte Vy ?
Přikládám fotku. Děkuji
@blondyna98 je to těhotenství ☘️☘️💜
@blondyna98 právě proto, že den ze dne to nebývá tak markantní, tak se doporučuje srovnávat testy ob den. Tam už ti musí být jasné, že čárka sílí.
Jestli chces mit fakt jistotu, ze hcg se zvysuje obden aspon o dvojnasobek, zajdi na krev jako samoplatce. Tady je videt, ze sili, ale nevidis presne hodnoty.
Sílí 😊 držím palce 🍀🍀
Mela jsi nejake priznaky pred testem?
@lucisturm
Šílená zimnice, vysoká BT nad 37, bolest prsou, pobolívání břicha jako před MS, vlčí hlad, neskutečná únava.
Ovládl mi mě strach, dnes klesla teplota z na 36,96.. Ještě včera jsem měla 37,07.
Prsa mě už taky moc nebolí. Ale unavená jsem pořád. Tak uvidíme, je to strašný, když takhle člověk neví a ještě ke všemu už má špatnou zkušenost.
@blondyna98 ja prave mam 2 dny zpozdeni a odhodlávam si koupit test, boli me strany prsou
@lucisturm Taky může být a jestli máš už zpoždení, koupila bych test. Možná lepší, než papírkový je digitální. Ten jsem si dělala pár dní zpět. Je to sice investice, ale za mě asi lepší. 🙂
Ty papírkový člověk pořád zkoumá, zda sílí, nesílí, ze strachu, jako já teď. 🙂
@blondyna98 a tobe nevysel digitální?
@lucisturm Vyšel, bylo tam 1-2 🙂
@blondyna98 to vypada dobre 🍀
@blondyna98 pěkný ☘️☘️🤰
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Sili,krasa,gratuluji 🍀